τι; : συνέλευση, συζήτηση θεματική : από :

Κυριακή 7 Απριλίου 2024 στις 10.30 πμ

Ανοιχτή Συνδιάσκεψη της ΜΕΚ

Για τη διαμόρφωση σύγχρονου προγράμματος διεκδικήσεων της εργατικής τάξης

Δημόσια Συζήτηση της Μαχόμενης Εργατικής Κίνησης για την προετοιμασία της Ανοιχτής Συνδιάσκεψης στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, Κυριακή 7 Απριλίου 2024, ώρα 10:30 π.μ. με αντικείμενο τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου προγράμματος διεκδικήσεων της εργατικής τάξης

Μετά την ανοιχτή εργατική συνδιάσκεψη της 3ης Μάρτη και σύμφωνα με τις αποφάσεις της, η Μαχόμενη Εργατική Κίνηση συνεχίζει τα βήματα για τη συγκρότηση ενός εργατικού μετώπου, ανεξάρτητου από τον εργοδοτικό, κυβερνητικό και γραφειοκρατικό συνδικαλισμό.

Η Μαχόμενη Εργατική Κίνηση, συντασσόμενη με τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο, παλεύει μέσα στο σήμερα για την άμεση ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης και με όραμα την ανάδειξή της ως την ηγέτιδα δύναμη στη μεγάλη μάχη για την ανατροπή του καπιταλισμού και την κατάκτηση της εξουσίας από την ίδια.

Η Μαχόμενη Εργατική Κίνηση συζητά το πρόγραμμα διεκδικήσεων που πρέπει να θέσει το σύγχρονο προλεταριάτο στη χώρα μας, ξεκινώντας από το σήμερα αλλά με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον. Ένα μέλλον που δεν μπορεί να είναι και ούτε θα επιτρέψουμε να γίνει, η καταστροφή και ο θάνατος που φέρνει μαζί του το αναπόδραστο τέλος του παρακμασμένου καπιταλισμού.

Καλούμε κάθε σύντροφο και συναγωνιστή να συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση, συμπληρώνοντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί, τη σχετική φόρμα, εκφράζοντας την άποψή του, τόσο ως προς τα διατυπωμένα αιτήματα, αλλά και σε ό,τι επιπλέον κρίνει αναγκαίο. Διαμορφώνουμε μαζί το πρόγραμμα διεκδικήσεων, το οποίο θα συζητήσουμε με σκοπό τη διακήρυξή του στην Ανοιχτή Εργατική Συνδιάσκεψη την Κυριακή 7 Απριλίου, στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ώρα 10:30 πμ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΝΕΙ.

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Μαρτίου 13h