Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 16.00

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Ανακοίνωση της Οργάνωσης του «Ξ» στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 22 Δεκέμβρη η Χρυσή Αυγή καλεί «συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία» στο Λευκό Πύργο. Το αντιφασιστικό κίνημα δεν πρέπει να τους επιτρέψει να κάνουν ανενόχλητοι εκδήλωση στην καρδιά της πόλης, κάνοντας επίδειξη ισχύος.

Το σύνολο του κινήματος, της Αριστεράς, των αντιφασιστικών συλλογικοτήτων, το κομμάτι του αντιεξουσιαστικού χώρου που συμμετέχει στο μαζικό κίνημα, η κοινότητα ΛΟΑΤ κι ο καθένας που δηλώνει αντιφασίστας πρέπει να δώσουμε μια δυναμική και μαζική απάντηση στους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής!

Η ΧΑ οργανώνει συγκέντρωση στο κέντρο για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια - τελευταία φορά ήταν τον Ιούνη του 2011. Τότε το κίνημα των Αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου είχε καταφέρει να περιφρουρήσει τις συγκεντρώσεις του και να απομονώσει την πορεία των Χρυσαυγιτών. 1,5 χρόνο μετά τις εκλογές, έχοντας εκλέξει 2 βουλευτές (Αντώνης Γρέγος Α' Θεσσαλονίκης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος Β' Θεσσαλονικής) επιχειρεί ξανά να εμφανιστεί στο κέντρο.

Η δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο, έδωσε τη δυνατότητα στη ΧΑ να βγει από τη δύσκολη θέση που βρισκόταν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να διεκδικεί το ρόλο του θύματος και να ανοίγει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της ξανά προς την ελληνική κοινωνία.

Ο αγώνας ενάντια στο μακρύ χέρι του συστήματος πρέπει να είναι διαρκής και να επεκτείνεται σε κάθε γειτονιά και χώρο. Όμως, σε συγκεκριμένα γεγονότα, όπως της Κυριακής, πρέπει να συσπειρώνονται όλες οι δυνάμεις που παλεύουν ενάντια στο φασισμό και τη Χρυσή Αυγή και από κοινού να οργανώσουν μία μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση.

Η ιστορία της πολυεθνικής Θεσσαλονίκης είναι η συνύπαρξη για αιώνες των Ελλήνων, των Βουλγάρων, των Εβραίων, των Τούρκων, των Αρμένιων και των Σλάβων. Η σημερινή Θεσσαλονίκη της συνύπραξης Ελλήνων, Ρώσων, Αλβανών, Γεωργιανών κλπ δεν είναι για τους φασίστες! Μόνο η συνεργασία και η αλληλεγγύη των εργαζομένων μεταξύ τους, από όπου και αν προέρχονται, ενάντια σε αυτούς που μας καταπιέζουν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση που βιώνουμε.

Οι Νεοναζί δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχτζάτ Λουκμάν τα τσιράκια των αφεντικών, που στρέφονται ενάντια στα κινήματα, την Αριστερά, τους μετανάστες, τους ομοφυλόφιλους, την ίδια στιγμή που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και των βιομηχάνων, δεν μπορούν ελεύθερα και ανεμπόδιστα να σπέρνουν το δολοφονικό τους δηλητήριο και να στερούν την ελευθερία από όλους τους υπόλοιπους, όσους διαφωνούν μαζί τους!

Όλοι κι όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 22 Δεκέμβρη στις 4μμ στο Λευκό Πύργο!

Διαδώστε το κάλεσμα!

Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση «Ξεκίνημα» - Θεσσαλονίκης.

www.xekinima.org, contact@xekinima.org, www.facebook.com/xekinima

Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/710154125675543/?source=1

πηγή : email που λάβαμε στις 20 Δεκέμβριος 23h

πηγή : http://www.xekinima.org/arthra/view/article/k


1 2 3 4 5 6 7 8

Ανακοίνωση Αντιφασιστικής Επιτροπής Φαλήρου για την αντιφασιστική συγκέντρωση της Κυριακής 22 Δεκέμβρη στο Λευκό Πύργο

Όλοι κι όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο την Κυριακή 22 Δεκέμβρη στις 4μμ! Να μην επιτρέψουμε στους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής να εμφανιστούν.

Την Κυριακή 22 Δεκέμβρη η Χρυσή Αυγή καλεί σε ανοικτή συγκέντρωση και προσπαθεί να έχει μια δυναμική παρουσία στο Λευκό Πύργο. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που θα εμφανιστεί στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Η ΧΑ αμέσως μετά τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο της Αθήνας, αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα και προσπαθεί πανελλαδικά να συσπειρώσει τα μέλη της.

Ούτε στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε το δολοφονικό κι εγκληματικό πρόσωπο των νεοναζί χρυσαυγιτών. Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής, κατόπιν εντολής της ηγεσίας. Η δολοφονία ακολούθησε μια σειρά δεκάδων επιθέσεων σε μετανάστες και τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού Σαχτζάτ Λουκμάν, τον περασμένο Γενάρη.

Ούτε στιγμή δεν πρέπει να ξεχνάμε τα κηρύγματα μίσους και τις ναζιστικές τους διαθέσεις. Οι υμνητές του Χίτλερ, που ντύνονται με τις στολές της Κου Κλουξ Κλαν (που ανάμεσα στα άλλα δολοφονούσαν κι Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ) και χαιρετούν ναζιστικά δε δικαιούνται δημόσιο χώρο, για να συνεχίζουν την προπαγάνδα τους.

Ακόμα κι αν επικαλούνται το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και τα δημοκρατικά δικαιώματα, δεν πρέπει να «πατάμε την παγίδα». Ελευθερία και δημοκρατία δε σημαίνει σε καμία περίπτωση δικαίωμα στη Χρυσή Αυγή να χτίζει την οργάνωσή της, να κυκλοφορεί με βαρύ οπλισμό, να εκπαιδεύεται για να σκοτώνει. Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας!

Το αντιφασιστικό κίνημα για μας παλεύει με μαζικά και δημοκρατικά μέσα. Το αντιφασιστικό κίνημα παλεύει για να διαλυθούν όλες οι φασιστικές οργανώσεις και να τις στείλει στον κάδο της Ιστορίας, στα μιάσματα που είναι ντροπή για τον ανθρώπινο πολιτισμό, παρέα με τις σβάστικες του Χίτλερ!

Ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τη δράση της Χρυσής Αυγής είναι το κίνημα των εργαζομένων, των νέων, των ανέργων, οι μαζικές οργανώσεις (τοπικές επιτροπές κατοίκων, συνδικάτα κλπ) και κάθε δημοκρατικός πολίτης! Η στάση της κυβέρνησης είναι υποκριτική. Από τη μία έβαλε την ηγεσία της ΧΑ στη φυλακή, μόνο όταν γιγαντώθηκε ένα πανελλαδικό αντιφασιστικό κίνημα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Από την άλλη αφήνει τους χρυσαυγίτες να κάνουν ελεύθερα συγκεντρώσεις, να ανοίγουν γραφεία κλπ. Η κυβέρνηση στρέφεται ξαφνικά στον 'αντιφασισμό' καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.

Εμείς παλεύουμε και θα παλεύουμε ενάντια σε κάθε φασιστική οργάνωση και στις πολιτικές που γεννούν τη φτώχεια και την απόγνωση, που στρέφουν ένα κομμάτι του πληθυσμού να αναζητήσει λύσεις ακόμα και στους νεοναζί. Εμείς απευθυνόμαστε σε αυτόν τον κόσμο τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να προσφέρει καμία λύση στη βαρβαρότητα που ζούμε σήμερα. Η στάση της ΧΑ μέσα στη βουλή είναι πάντα υπέρ των συμφερόντων των καπιταλιστών. Ζητά περισσότερες φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές, αρνήθηκε να δημιουργηθεί εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο της ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς κι άλλα. Ακόμα, είναι ξεκάθαρο σε όλους με ποιον τα βάζει. Παρότι ισχυρίζεται ότι είναι εναντίον όλων, στην πραγματικότητα χτυπά και δολοφονεί ανθρώπους της Αριστεράς και του κινήματος, ενώ αφήνει στο απυρόβλητο τους τραπεζίτες, τους βιομήχανους κι όλους τους Έλληνες καπιταλιστές!

Καλούμε όλον τον κόσμο να συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Κυριακής, να απομονώσουμε από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης τους χρυσαυγίτες και να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στους φασίστες σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χώρο.

Το κάλεσμα στο facebook: https://www.facebook.com/events/710154125675543/?notif_t=plan_user_joined

Αντιφασιστική Επιτροπή Φαλήρου

www.antifaep.blogspot.gr, antifaep@gmail.com, www.facebook.com/amkvoe

πηγή: http://antifaep.blogspot.gr/2013/12/22_20.html


1 2 3 4 5 6 7 8

Να τελειώνουμε με το φασισμό! Κυριακή 22/12 16:00 στο Λευκό Πύργο!

Να τελειώνουμε με το φασισμό! Το κίνημα θα βγάλει στην παρανομία τους χρυσαυγίτες φονιάδες!

Την Κυριακή 22 Δεκέμβρη έχουν το θράσος να καλούν σε συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο οι εγκληματίες αρχηγοί της Χρυσής Αυγής. Αυτοί που καλύπτονταν διαρκώς από τα δικαστήρια ως τις αντιδράσεις μετά το φόνο του Φύσσα με δίκες-παρωδία και διαρκείς αναβολές, αλλά κυρίως με την μη δίωξή τους ως εγκληματική οργάνωση. Αυτοί που συνεχίζουν να νομιμοποιούνται πλήρως από την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζει ό,τι θέλουν και αυτοί, από διώξεις κατά συνδικαλιστών μέχρι στρατόπεδα συγκέντρωσης για μετανάστες και τοξικομανείς, μέχρι εργασιακές συνθήκες Νταχάου για έλληνες και μετανάστες (βλέπε Σητεία και Μανωλάδα). Αυτοί ζητάνε σήμερα να αθωωθούν, όχι μόνο για το φόνο του Φύσσα που αποδεδειγμένα διέπραξαν, αλλά και για δεκάδες φόνους ή δολοφονικές επιθέσεις που έχουν οργανώσει τα τελευταία χρόνια εις βάρος όσων δεν ταιριάζουν στα ναζιστικά "πρότυπά" τους, από τον Κουσουρή ως τον Λουκμάν.

Κι αντί να αποκαλυφθούν οι οικονομικές δοσοληψίες τους με επιχειρηματίες και μητροπολίτες, να ξηλωθούν οι προσβάσεις τους σε στρατό και αστυνομία, να κλείσουν τα γραφεία τους παντού -ο κρατικός μηχανισμός τους αφήνει ελεύθερους να διαδηλώνουν! Αλλά κάτι τέτοιο θα του στερούσε σημαντικούς συνεργάτες που φροντίζουν να διασπούν τους φτωχούς και να αφήνουν ανενόχλητα μεγάλα αφεντικά…

Είναι φανερό πως η μερική κι ανεπαρκής δικαιοσύνη που έχει επιβληθεί ως τώρα με τις προφυλακίσεις Μιχαλολιάκου-Παππά-Λαγού δεν έγκειται σε κάποιον "αντιφασισμό" του κράτους, αλλά στην πίεση που ασκήσαμε οι δημοκρατικοί πολίτες και οι αντιφασίστες της χώρας με τις κινητοποιήσεις μας. Εμείς είμαστε που πρέπει να αποτρέψουμε άλλη μια επικίνδυνη χαριστική απόφαση των δικαστηρίων που θα ενθαρρύνει νέα φονικά. Εμείς που πρέπει να απαντήσουμε και στην νέα φασιστική πρόκληση, προστατεύοντας τη Θεσσαλονίκη από τη φασιστική βία. Η αιφνίδια αλλαγή της ημερομηνίας της φασιστικής συγκέντρωσης, από το Σάββατο στην Κυριακή, δείχνει την αδυναμία τους που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα, οι νεοναζί να μην σηκώσουν κεφάλι

ούτε στη Θεσσαλονίκη ούτε πουθενά!

Διάλυση των φασιστικών συμμοριών

Καμία ανοχή στους νεοναζί, καμία ανακωχή με την κυβέρνηση των τραπεζιτών

Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι

Λεφτά για σχολεία και νοσοκομεία, όχι για στρατόπεδα και αστυνομία

Δουλειά στους ανέργους - φόρους στους πλούσιους

Συμμετέχουμε στην αντιφασιστική συγκέντρωση σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και αντιφασιστικών/αντιρατσιστικών οργανώσεων

Κυριακή 22/12 16:00 στο Λευκό Πύργο

Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" Θεσσαλονίκης

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δυο μήνες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή, η εγκληματική οργάνωση προσπαθεί να απεκδυθεί την ευθύνη και παριστάνει το θύμα κάποιας συνωμοσίας! Έχει δε το θράσος να καλεί σε συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο για την αθώωση των ματωμένων "εθνικιστών" της, την Κυριακή 22 Δεκέμβρη στον Λευκό Πύργο! Οργή προκαλεί η απαράδεκτη στάση των αρχών, που όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν τις δοσοληψίες της ΧΑ με το οικονομικό κατεστημένο, όχι μόνο δεν ξηλώνουν τις προσβάσεις της σε Στρατό και Αστυνομία, αλλά επιτρέπουν να διενεργούνται ελεύθερα οι φασιστικές συγκεντρώσεις. Δηλώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη και στην πόλη μας! Ότι δεν θα επιτρέψουμε να καλλιεργείται ο φασιστικός λόγος για να θεριστούν στο κοντινό μέλλον κι άλλοι νεκροί, μετά τον Λουκμάν και τον Φύσσα! Η Χρυσή Αυγή είναι μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση που διεκδικεί να στρατολογήσει στα τάγματά της τη νεολαία μας, τους μαθητές μας. Ως τέτοια θα αντιπαλέψουμε μέχρι την εξαφάνιση της ίδιας και της μισαλλόδοξης, φανατικής και αιματηρής νοοτροπίας της. Συμμετέχουμε όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 22/12 στο Λευκό Πύργο, ώρα 16:00.

πηγή: http://www.kar.org.gr/2013/12/19/%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-2212-1/


1 2 3 4 5 6 7 8

Διοργάνωση: αντιφασιστικός πυρήνας Θεσσαλονίκης

αντιφασιστική συγκέντρωση

http://act-antifa.blogspot.gr/

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...


1 2 3 4 5 6 7 8

Να σταματήσουμε την συγκέντρωση της ΧΑ στην Θεσσαλονίκη!

Η ΧΑ μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις συλλήψεις βουλευτών και μελών της, προσπαθεί να συσπειρώσει και πάλι τις δυνάμεις της καλεί την Κυριακή 22/12 στις 18:00 στον Λ. Πύργο, σε συγκέντρωση ενάντια στις «παράνομες προφυλακίσεις» των βουλευτών της!

Αντιφασιστικές συνελεύσεις και οργανώσεις καλούν σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή στις 16:00 στον Λευκό Πύργο, για να στείλουμε το μήνυμα πως δεν ξεχνάμε τι σημαίνει φασισμός!

Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού συμμετέχει και σας καλεί στην συγκέντρωση για να μην επιτρέψουμε στους δολοφόνους της ΧΑ να χύσουν το φασιστικό τους δηλητήριο στην πόλη μας!

Όλοι/ες στον Λ. Πύργο την Κυριακή στις 16:00!

Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού

πηγή: https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%8D-Antifa-thermaikou/512080038850625?fref=ts


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική συγκέντρωση στη Θεσ/νίκη,Κυριακή 22/12,4 μ.μ.,Λευκός Πύργος

Την Κυριακή 22 Δεκέμβρη,6 μ.μ η Χρυσή Αυγή καλεί σε "συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη σκευωρία" όπως την αποκαλούν οι ίδιοι στο Λευκό Πύργο."Σκευωρία'' διότι κατά τα λεγόμενά τους κρατάνε ''άδικα'' στη φυλακή την αρχηγική ομάδα της Χ.Α.(Μιχαλολιάκο,Παππά,Λαγό).''Άδικα'' διότι ακόμη και σήμερα δε παραδέχονται ότι ένα αποδεδειγμένα με χίλιους τρόπους μέλος της Χ.Α. (Ρουπακιάς) σκότωσε πρίν λίγους μήνες τον αντιφασίστα αγωνιστή Π.Φύσσα.''Άδικα'' διότι προσπαθούν να κρύψουν ότι μέλη τους στις αρχές του 2013 δολοφόνησαν τον μετανάστη εργαζόμενο Σ.Λουκμάν.''Άδικα'' διότι θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε τόσες και τόσες δολοφονικές επιθέσεις και ρατσιστικού μίσους ενέργειες που έχουν διαπράξει μέλη της Χ.Α. απο την ίδρυση της παλιότερα εώς και σήμερα,ειδικά απο την ώρα που μπήκαν στο κοινοβούλιο.Άδικα όμως προσπαθούν να μας πείσουν.Άδικα χάθηκαν οι ζωές ανθρώπων,μεταναστών,εργαζομένων,αγωνιστών που δολοφόνησαν εν ψυχρώ οι νεοναζί δολοφόνοι της Χ.Α.

Είναι αμετανόητοι νεοναζί,οπαδοί του Χίτλερ...

Μετά τα κείμενα-ύμνους προς τον Α.Χίτλερ απο τον υπαρχηγό της Χ.Α. Παππά,τα εξώφυλλα περιοδικών της Χ.Α. με τη φωτογραφία του Χίτλερ,το καταστατικό τους όπου αναφερόταν σαν ''ιδεολογία''τους ο ''εθνικοσοσιαλισμός'' δηλαδή ο ναζισμός,ήρθαν να προστεθούν προσφάτως το τατουάζ-σβάστιγκα του Κασιδιάρη ο οποίος φαίνεται να είναι και ο εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου της εγκληματικής συμμορίας(αυτών δηλαδή που έκαναν τα πογκρόμ κατά των μεταναστών,δολοφονικές επιθέσεις σε εργαζόμενους-αγωνιστές του αντιφασιστικού κινήματος και εν τέλει δολοφόνησαν Λουκμάν & Φύσσα) και το μουσείο ναζισμού που βρέθηκε στο σπίτι του ''άδικα'' συλληφθέντα Χ.Παππά.Πολλά τα αποδεικτικά στοιχεία πλέον και κανείς πια δε πρέπει να τους πιστεύει όταν ισχυρίζονται πως δεν είναι Ναζί...

Είναι αυθεντικά τσιράκια του συστήματος...

Εμφανίζονται πολλές φορές στα λόγια ως ''αντισυστημικοί''. "Θα μπούμε στη βουλή και θα δέρνουμε αυτούς που φέραν την Ελλάδα μέχρι εδώ..."λέγανε.Αρκετές φορές τους ακούσαμε να μιλάνε "...ενάντια στο σύστημα της κλεπτοκρατίας,της λαμογιάς..."κλπ .Στην πράξη όμως τι κάναν;Επιτέθηκαν σε βουλευτές της Αριστεράς(Κανέλλη,Δούρου κ.α. αγωνιστές του κινήματος),ψηφίσαν στη βουλή μια σειρά απο μέτρα που στηρίζουν το μεγάλο κεφάλαιο(φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές,πώληση ελληνικών νησιών σε ιδιώτες) ενώ αντιτάχθηκαν στο να περάσει απο το ίδρυμα Λάτση στο δημόσιο το «πλωτό μουσείο Νεράιδα» λέγοντας ότι "«Θα μπορούσε κάλλιστα αυτό το μουσείο να κάνει πολύ καλή δουλειά, ευρισκόμενο στα χέρια του Ιδρύματος Λάτση»".Χαρακτηριστικό,τέλος,είναι η προαναγγελθείσα επίθεση στο Πέραμα σε μέλη του ΚΚΕ όπου σε συνάντηση χρυσαυγιτών στην περιοχή πρίν την επίθεση,λέχθηκαν απο μέλη και βουλευτές της Χ.Α. "το ΠΑΜΕ με τις απεργίες διώχνει τους εφοπλιστές απο τους οποίους εξαρτιόμαστε..." κι ότι " αυτό θα σπάσει,θα φύγουν οι λακέδες του ΚΚΕ και θα ξανακινηθούν τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά...".Να έρθουν πίσω οι εφοπλιστές κι ας δίνονται στους εργαζόμενους μεροκάματα εξαθλίωσης με μπόλικη ''πατριωτική'' εργοδοτική τρομοκρατία και εκμετάλλευση.Πόση ''αντισυστημικότητα'' να αντέξει πια κανείς!

Γι'αυτό,πρέπει να τους σταματήσουμε...

Όσο και να προσπαθούν ν'αποδείξουν ότι "...είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα,που σέβεται τη δημοκρατία και το κοινοβούλιο..." δεν μπορούν να πείσουν πια κανέναν.Είναι καθαροί εχθροί της δημοκρατίας και της ελευθερίας.Σκοπός τους είναι να καταλύσουν και τις δύο αυτές έννοιες και να συντρίψουν κάθε αντίσταση ενάντια στη φτώχεια, την αδικία,την εκμετάλλευση,το ρατσισμό και εν τέλει το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά όλα αυτά.Το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να δώσει την απάντηση που αρμόζει στους νεοναζί-δολοφόνους της Χ.Α.ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ & ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!Σαν Αντιφασιστική Επιτροπή Τούμπας καλούμε κάθε αντιφασίστα-ρια,δημοκρατικό πολίτη,εργαζόμενο-η,νέο-α να συμμετάσχει δυναμικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή,22/12 στις 4 μ.μ. στον Λευκό Πύργο που διοργανώνεται απο αντιφασιστικές συλλογικότητες κι αντιφασίστες/τριες , με στόχο να ακυρώσουμε τη συγκέντρωση της Χ.Α. Το event στο facebook .Καλέστε μαζικά!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ! ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!

πηγή: http://antifasistoumpa.blogspot.gr/


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας: Κυριακή 22/12, 16:00 στο Λευκό Πύργο - Ψήφισμα

19/12/2013

ΨΗΦΙΣΜΑ

Δυο μήνες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή, η εγκληματική οργάνωση προσπαθεί να απεκδυθεί την ευθύνη και παριστάνει το θύμα κάποιας συνωμοσίας! Έχει δε το θράσος να καλεί σε συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο για την αθώωση των ματωμένων "εθνικιστών" της, την Κυριακή 22 Δεκέμβρη στον Λευκό Πύργο! Οργή προκαλεί η απαράδεκτη στάση των αρχών, που όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν τις δοσοληψίες της ΧΑ με το οικονομικό κατεστημένο, όχι μόνο δεν ξηλώνουν τις προσβάσεις της σε Στρατό και Αστυνομία, αλλά επιτρέπουν να διενεργούνται ελεύθερα οι φασιστικές συγκεντρώσεις.

Δηλώνουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη και στην πόλη μας! Ότι δεν θα επιτρέψουμε να καλλιεργείται ο φασιστικός λόγος για να θεριστούν στο κοντινό μέλλον κι άλλοι νεκροί, μετά τον Λουκμάν και τον Φύσσα! Η Χρυσή Αυγή είναι μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση που διεκδικεί να στρατολογήσει στα τάγματά της τη νεολαία μας, τους μαθητές μας. Ως τέτοια θα αντιπαλέψουμε μέχρι την εξαφάνιση της ίδιας και της μισαλλόδοξης, φανατικής και αιματηρής νοοτροπίας της.

Συμμετέχουμε όλοι στην αντιφασιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 22/12 στο Λευκό Πύργο, ώρα 16:00

Γενικές Συνελεύσεις Δ' και Ε' ΕΛΜΕ Θεσ/νiκης

πηγή: http://antifasepelmeth.blogspot.gr/2013/12/2212-1600.html


1 2 3 4 5 6 7 8

ΠΟΡΕΙΑ

κάλεσμα : ΚΕΕΡΦΑ

Αντισυγκέντρωση για την πορεία που θέλουν να κάνουν οι χρυσαυγίτες.

πηγή : https://athens.indymedia.org/calendar/event.p...