Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 στις 19.00

Ανοιχτή συζήτηση & προβολή ντοκιμαντέρ Φασισμός Α.Ε.

Ανοιχτή συζήτηση Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .

ΜΕ AΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Θα ακολουθήσει προβολή του νέου ντοκιμαντέρ του Ά.Χατζηστεφάνου: « ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.»

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

To κάλεσμα πολιτών Εορδαίας για τη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα

Η κυβέρνηση των μνημονίων συνεχίζει την επίθεση στα λαϊκά και κοινωνικά μας δικαιώματα, οδηγώντας τον απλό κόσμο στην καταστροφή, στην ανέχεια και στην ανεργία. Διαλύει κάθε κοινωνική υπηρεσία, επιτίθεται στην υγεία και την παιδεία, ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία. Βυθίζει εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην απόγνωση, που βιώνουν ήδη το κόψιμο του ρεύματος, του νερού, της θέρμανσης, που απειλούνται ακόμα και με υφαρπαγή από τις τράπεζες της πρώτης τους κατοικίας.

Είναι επικίνδυνοι και δε θα σταματήσουν μόνοι τους. Πρέπει να τους διώξουμε όσο γρηγορότερα γίνεται με τους αγώνες μας. Το λαϊκό κίνημα οφείλει να δώσει την απάντησή του, οργανώνοντας και συντονίζοντας τις αντιστάσεις του. Η δημιουργία πλατιών επιτροπών αγώνα, που θα συσπειρώνουν σωματεία, συλλογικότητες, νεολαία, εργαζόμενους, άνεργους, φτωχούς είναι πιο αναγκαία από ποτέ, ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε για την ανατροπή, για να σταματήσουμε τη μνημονιακή λαίλαπα και να τα πάρουμε όλα πίσω.

πηγή : http://www.kozan.gr/post/157520#sthash.JgMmz2m2.dpuf