Σάββατο 12 Ιουλίου 2014 στις 21.00

Παράσταση διαμαρτυρίας στον ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ’’- ‘’ΜΥΡΣΙΝΗ’’

ANAKOINΩΣΗ- ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, την νεολαία και τον λαό της Θες/νίκης να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας και να συμμετέχουν στις παραστάσεις διαμαρτυρίας και αυτής της εβδομάδας

Εμείς οι απολυμένοι-εργαζόμενοι στον ''ΚΑΦΕΝΑΙ''- ''ΜΥΡΣΙΝΗ'', συμμετείχαμε την προηγούμενη εβδομάδα (4-5-6/7) στο 17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά). Στόχοι της παρέμβασής μας ήταν η δημοσιοποίηση του αγώνα μας, απέναντι στην παραπληροφόρηση της εργοδοσίας, η οποία προσπαθεί με κάθε μέσο να στοχοποιήσει και να ποινικοποιήσει τον αγώνα μας, καθώς και η οικονομική ενίσχυση του, με την βοήθεια και την συμμετοχή και άλλων συναδέλφων από τον κλάδο μας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η συμπαράσταση του κόσμου ήτανε μεγάλη και σημαντική και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι το τέλος- μέχρι την νίκη.

Την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, η Επιτροπή μας μαζί με τους εργαζόμενους του Φούρνου του Λάμπρου, το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών ( αγώνας στα φροντιστήρια Μπαχαράκης) και το Σωματείο Σερβιτόρων-Μαγείρων Αθήνας, συνδιοργανώσαμε εκδήλωση με θέμα :«Εργατικοί αγώνες ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και την κρατική καταστολή». Η συμμετοχή του κόσμου και κυρίως της νεολαίας ήταν αρκετά μεγάλη και η συζήτηση πολύ εποικοδομητική.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας μέχρι τέλους, μέχρι να μας δωθούν τα δεδουλευμένα, να γυρίσουμε πίσω στην δουλειά μας και να αποσυρθούν οι ψευδομηνύσεις και οι αγωγές της εργοδοσίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, την νεολαία και τον λαό της Θες/νίκης να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας και να συμμετέχουν στις παραστάσεις διαμαρτυρίας και αυτής της εβδομάδας :

Παρασκευή 11/7 ώρα 21:00 προσυγκέντρωση

Τσιμισκή και Εθν.Αμύνης γωνία

Σάββατο 12/7 ώρα 21:00
προσυγκέντρωση Τσιμισκή και Εθν.Αμύνης γωνία

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓ/ΝΩΝ ΣΤΟΝ ''ΚΑΦΕΝΑΙ-ΜΥΡΣΙΝΗ''

Kafenesworkersfight.blogspot.com

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1528109/