Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 στις 20.00

Διήμερο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Με αφορμή τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης διοργανώνει διήμερο δράσεων αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το πρόγραμμα του διημέρου:

Ο στρατός του Ισραήλ συνεχίζει το έγκλημα κατά των κατοίκων της Γάζας με αμείωτη ένταση. Η χερσαία επίθεση, σε συνδυασμό με το ανελέητο σφυροκόπημα από θάλασσα και αέρα, έχει αυξήσει τραγικά τον αριθμό των νεκρών. Οι καταγγελίες από γιατρούς και δημοσιογράφους από τη Λωρίδα της Γάζας είναι συγκλονιστικές, αναφέροντας εκατοντάδες νεκρούς, κυρίως αμάχους, παιδιά και γυναίκες.

Η σφαγή των Παλαιστινίων, που εντείνεται με την επέμβαση στη Γάζα, πρέπει να σταματήσει τώρα. Σε όλο τον κόσμο έχουν ξεσπάσει μαζικά κινήματα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό που ζητούν να γίνει σύναψη εκεχειρίας και να σταματήσει η εκατόμβη των νεκρών. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ενώνει τη φωνή της με όλα αυτά τα κινήματα και με τους ανθρώπους που σε όλο τον κόσμο φωνάζουν: Να σταματήσει ΤΩΡΑ η γενοκτονία!

Με αφορμή τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, διοργανώνουμε διήμερο δράσεων αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό:

Τετάρτη 20 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στα «Κλωνατζίδικα»:

Προβολή του ντοκιμαντέρ Πού να πετάξουν τα Πουλιά με θέμα τη μαζική επίθεση των 23 ημερών του Ισραήλ στη Γάζα που άρχισε στις 27 Δεκεμβρίου 2008.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα μιλήσει μέλος του Συλλόγου Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ που είχε βρεθεί εκείνη την εποχή στη Λωρίδα της Γάζας. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 8 μ.μ. έξω από το γήπεδο του Αστέρα:

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Να σταματήσουν οι σφαγές και ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης

πηγή : http://intifadagr.wordpress.com/2014/08/18/%c...