Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20.00

Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Κατοίκων Πηλίου και Βόλου για το Νερό

 Η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Κατοίκων Πηλίου και Βόλου για το Νερό θα συνεδριάσει την Τετάρτη 17/9 στις 8:00μμ στην πλατεία της Πορταριάς. Στη Συντονιστική συμμετέχουν εκπρόσωποι κατοίκων από τα χωριά και την πόλη καθώς και όποιος άλλος θέλει. Θα συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα και θα ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις. Η ΣΕ δεν είναι αποφασιστικό όργανο αλλά εκτελεστικό, με την έννοια ότι φροντίζει να υλοποιούνται πρακτικά οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί στις συνελεύσεις των χωριών. Η συνέντηση -συζήτηση αυτή έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στην Πορταριά οργανώνεται η 1η ουσιαστικά γιορτή αφιερωμένη στο νερό και την πηγή της Μάνας από 29/9 μέχρι 5/10. Το 7ήμερο θα κλείσει με κλαρίνα,βιολιά, νταούλια και χορό στην πηγή την Κυριακή 5/10 το μεσημέρι. Θα βγουν και σχετικές ανακοινώσεις. Ενδιαφέρον φυσικά θα έχει και η ενημέρωση για τα θέματα του νερού για τα οποία επικρατεί απόλυτη ησυχία! Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Η Συντονιστική Επιτροπή της Κίνησης Κατοίκων Πηλίου και Βόλου για το Νερό θα συνεδριάσει την Τετάρτη 17/9 στις 8:00μμ στην πλατεία της Πορταριάς. Στη Συντονιστική συμμετέχουν εκπρόσωποι κατοίκων από τα χωριά και την πόλη καθώς και όποιος άλλος θέλει. Θα συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα και θα ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις.
Η ΣΕ δεν είναι αποφασιστικό όργανο αλλά εκτελεστικό, με την έννοια ότι φροντίζει να υλοποιούνται πρακτικά οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί στις συνελεύσεις των χωριών.
Η συνάντηση -συζήτηση αυτή έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Στην Πορταριά οργανώνεται η 1η ουσιαστικά γιορτή αφιερωμένη στο νερό και την πηγή της Μάνας από 29/9 μέχρι 5/10. Το 7ήμερο θα κλείσει με κλαρίνα,βιολιά, νταούλια και χορό στην πηγή, την Κυριακή 5/10 το μεσημέρι. Θα βγουν και σχετικές ανακοινώσεις.
Ενδιαφέρον φυσικά θα έχει και η ενημέρωση για τα θέματα του νερού για τα οποία επικρατεί απόλυτη ησυχία!
Όσοι πιστοί προσέλθετε...

πηγή : email που λάβαμε στις 14 Σεπτέμβριος 14h