Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στις 22.00

2 καλέσματα : 1 2

live/party οικονομικής ενίσχυσης του Σχήματος...

Στις 31/10 στο αίθριο του παντείου στις 22:00 θα διεξαχθεί live ( και θα ακολουθήσει party ) οικονομικής ενίσχυσης του σχηματος , μέρος των εσόδων θα δωθεί στο no lager

( προσεχώς κείμενο και αφίσα )

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/53350/


Live/Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης του Σχήματος (Μερικά απο τα έσοδα θα δοθούν στη Συνέλευση No Lager για τα δικαστικά έξοδα των εξεγερμένων μεταναστών της Αμυγδαλέζας)

Οι κλειδωμένες αίθουσες, οι άδειοι διάδρομοι, οι λευκοί τοίχοι και οι καγκελόπορτες είναι πεδίο έκφρασης των από τα πάνω. Η καθημερινότητα της ακαδημαϊκής γνώσης πρέπει να (ανα)παράγεται απρόσκοπτα, μαζί και οι μπίζνες καθηγητών και παρατρεχάμενων χωρίς να παρεμβάλλονται πολιτικές/κοινωνικές εκδηλώσεις, συνθήματα, καταλήψεις και καθετί που προβληματίζει και ασκεί κριτική. Κάθε δραστηριότητα ξένη προς την "ακαδημαϊκή λειτουργία" απαγορεύεται και μια νέα κανονικότητα χτίζεται στις συνειδήσεις όλων. Το πανεπιστήμιο είναι μόνο για φοιτητές και καθηγητές, σαν ένα ιδιωτικό κολλέγιο με την ψυχαναγκαστική λευκή αισθητική του. Η μικροκοινωνία του πανεπιστημίου, όμως, είναι μια ρητή αντανάκλαση της πραγματικότητας και ο ταξικός ανταγωνισμός, που εκτυλίσσεται μέσα σε αυτό, δε θα φιμωθεί από κανέναν πρύτανη, από καμιά ακαδημαϊκή αρχή. Ενάντια στην εγκατάλειψη και την απαγόρευση, καταλαμβάνουμε καθημερινά τους δικούς μας χώρους και χρόνους μέσα στο πανεπιστήμιο. Θέλουμε τις σχολές ανοιχτές και προσβάσιμες για τους από τα κάτω. Για όσους και όσες συμβάλλουν στο να τις κάνουμε χώρους συνάντησης και δημιουργίας, μακριά από εμπορευματικούς και εξουσιαστικούς όρους, για την ανάπτυξη και την οργάνωση των συλλογικών αντιστάσεων ενάντια στη συνεχή υποτίμηση των ζωών μας.

επικοινωνία : http://epp.espivblogs.net/

πηγή : email που λάβαμε στις 28 Οκτώβριος 15h