Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στις 18.30

Νέα ανοιχτή συνέλευση ResisΤ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.

Η πρωτοβουλία ResisΤ. Α. Ι. ΠΕ. Δ. συνεχίζει να αντιστέκεται στις ιδιωτικοποιήσεις των κοινωνικών αγαθών (Δ. Ε. Η. , Ε. Υ. Α. Θ. ) , στο ξεπούλημα των ελεύθερων χώρων ( παραλίες, στρατόπεδα κ. λπ) αλλά και της δημόσιας περιουσίας γενικότερα.

Για την υπεράσπιση όλων αυτών το ResisΤ. Α. Ι. ΠΕ. Δ. καλεί σε νέα ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 23/ 10, στις 18:30, στο κτήριο της Ε. Δ. Ο. Θ. ( Προξένου Κορομηλά 51) πιάνοντας το νήμα από την Αγία Τριάδα, Επανομή, Νέα Καλλικράτεια και ανοίγοντας επιτακτικά το ζήτημα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, των στρατοπέδων στα Δυτικά αλλά και της Στοά Μοδιάνο στο Κέντρο.

Στόχος της πρωτοβουλίας ResisΤ. Α. Ι. ΠΕ. Δ. είναι πέρα από την υπεράσπιση ενάντια στο ξεπούλημα των δημόσιων χώρων είναι και η υπεράσπιση του δικαιώματος της ελεύθερης πρόσβασης σε αυτούς καλλιεργώντας έντονα την αντίληψη ότι η δημόσια περιουσία δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση για να την πουλάει όποτε θελήσει, στο όνομα ενός χρέους που δεν δημιουργήθηκε από εμάς, το οποίο καλούμαστε να πληρώσουμε είτε ατομικά (χαράτσια , ΕΝ. Φ. Ι. Α.) είτε ξεπουλώντας τη χώρα κομμάτι κομμάτι, αντίθετα ανήκει σε όλες κι όλους μας.

Η μαζική παρουσία, λοιπόν, τόσο στη συνέλευση του ResisΤ. Α. Ι. ΠΕ. Δ. όσο και στις δράσεις που θα αποφασιστούν από αυτή είναι απαραίτητη, για να καταφέρουμε να τους σταματήσουμε, για να καταφέρουμε να βάλουμε φρένο στην " αξιοποίηση" , η οποία δεν είναι προς όφελος του λαού αλλά να τη διεκδικήσουμε, όπως τη θέλουμε εμείς!

πηγή : https://www.facebook.com/events/6659559668521