Τρίτη 24 Μαρτίου 2015 στις 20.30

Ανοιχτή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών

«'Αλλο είναι η ζωη και άλλο αυτό που ζούμε»

Αντίσταση:Σε όλους αυτούς που κάθε μέρα μας συρρικνώνουν τη ζωή.Η καθόλικη επίθεση που δεχομαστε στα δικαιώματα μας μπορεί μόνο να σταματήσει μετους αγώνες μας.
Αυτοοργάνωση:Δεν περιμένουμε ούτε απο δημοτικούς φορείς, ούτε από κόμματα να λύσουνε τα προβλήματα μας. Χωρίς ανώτερους και κατώτερους, παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Στους χώρους δουλειάς, στη γειτονιά μας, στο σχολείο μας οργανώνουμε από κοινού τους αγώνες μας, εργαζόμενοι και άνεργοι, ντόπιοι και μετανάστες.
Αλληλεγγύη:Για να σταματήσει ο κοινωνικός κανιβαλισμός. Εχθρός μας δεν είναι ο γείτονας μας ντόπιος η μετανάστης αλλά οι πάσης φύσεως εξουσιαστές. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας απέναντι στην κρίση.

Η ανοιχτή συνέλευση δυτικών συνοικιών πραγματοποιείται κάθε Τρίτη στις 20:30 στη σχολή κινηματογράφου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε στις γειτονιές μας εστίες αντίστασης μακρυά από κόμματα και ρατσιστικές συμπεριφορές. Όπως λέει και το όνομα της η συνέλευση είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να την παρακολουθήσει ή να συμμετάσχει, αποκλείουμε όμως εκπροσώπους κομμάτων και φασίστες.
Δεν επιθυμούμε να επιστρέψουμε στην πλαστή οικονομική ευημερία του παρελθόντος, αλλά να χτίσουμε μια νέα πραγματικότητα χωρίς καταπιεστές και καταπιεζόμενους που να βασίζεται στην ισότητα και στην αλληλεγγύη. Ο καλύτερος τρόπος είναι ξεκινώντας από την ίδια την γειτονιά μας.

Να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα χέρια μας
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

επικοινωνία : https://sineleusiditika.wordpress.com/

πηγή : email που λάβαμε στις 25 Φεβρουάριος 14h