Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 στις 20.00

Πρόσκληση σε ευρεία σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων

Πρόσκληση της ΚΕΕΡΦΑ Βριλησσίων σε ευρεία σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων

Στις 21 Μάρτη 2015, διεθνή μέρα κατά του φασισμού και του ρατσισμού διοργανώνεται παναττικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 2μμ και συναυλία στο Σύνταγμα στις 4μμ. Την ίδια μέρα θα διαδηλώνουν στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Αυστρία.

Οι πρόσφατες εξελίξεις μετά την αυτοκτονία του Ναντίμ Μοχάμεντ στο κολαστήριο-στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα και την εξέγερση των άδικα κρατουμένων προσφύγων αναδεικνύουν την ανάγκη το αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα που ετοιμάζεται για την διεθνή μέρα δράσης στις 21 Μάρτη, να στείλει το δικό του μήνυμα ότι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης πρέπει να κλείσουν άμεσα και ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με το ρατσισμό που δολοφονεί και στρώνει το έδαφος στους νεοναζί και το φασισμό .

Σύσσωμη η προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής έχει παραπεμπθεί να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Είναι πρόκληση ότι ετοιμάζονται στις 24 Μάρτη να αποφυλακίσουν τον «φύρερ» Μιχαλολιάκο και τους άλλους ναζί της Χ.Α. με τη παρέλευση του δεκαοκτάμηνου ενώ δεν όρισαν έγκαιρα τη δίκη! Απαιτούμε να προσδιοριστεί αμέσως η δίκη των δολοφόνων και να παραπεμφθούν χωρίς εκπτώσεις στις κατηγορίες.

Η ΚΕΕΡΦΑ Βριλησσίων καλεί σε ευρεία σύσκεψη φορέων, σωματείων, κινήσεων, δημοτικών σχημάτων και συλλογικοτήτων των Βριλησσίων, το Σάββατο 28/2 και ώρα 8μμ στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο, Λ. Πεντέλης 71, για να οργανώσουμε τη δράση και τις πρωτοβουλίες στη γειτονιά μας ενόψει της 21 Μάρτη, διεθνούς μέρας κατά του φασισμού και του ρατσισμού και της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή - Βριλησσίων

https://www.facebook.com/groups/2343852566943
πηγή : email που λάβαμε στις 28 Φεβρουάριος 16h