Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στις 18.30

Εκδήλωση: Ο Ακροδεξιός – Φασιστικός κίνδυνος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Εκδήλωση - συζήτηση στο Μαρούσι: «Ο Ακροδεξιός - Φασιστικός κίνδυνος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», Παρασκευή 27/3

Η διατήρηση των ποσοστών της Χ.Α. στις πρόσφατες εκλογές, η απαλλαγή του Ηλ. Κασιδιάρη, η καθυστέρηση της δίκης των χρυσαυγιτών που ξεκινά τον Απρίλη με αποτέλεσμα την επικείμενη αποφυλάκιση των ηγετών του ναζιστικού μορφώματος (Μιχαλοχιάκου, Παππά), η διατήρηση των γραφείων τους στη γειτονιά μας και σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, πρέπει να βρουν το λαϊκό αντιφασιστικό κίνημα απέναντί τους.

Το τελευταίο διάστημα, περίοδο όξυνσης της οικονομικής κρίσης, παρατηρούμε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μια άνοδο των ακροδεξιών - νεοναζιστικών κομμάτων και οργανώσεων (της Λεπέν στη Γαλλία, του UKIP στη Βρετανία, στην Αυστρία, υποστήριξη και ενίσχυση από ΗΠΑ και Ε.Ε. του φασιστικού άξονα στην Ουκρανία κ.λπ.) και μια πρωτοφανή έξαρση φασιστικής-ρατσιστικής βίας, κυρίως ενάντια σε μετανάστες και αντιφασίστες αγωνιστές.

Η Φασιστική απειλή είναι εδώ! Οφείλουμε να δράσουμε για να αντιμετωπίσουμε τον Φασισμό σε όλες του τις μορφές αλλά και το σύστημα που τον γεννά.

Για αυτό καλούμε όλους τους πολίτες και τους φορείς του Αμαρουσίου και των Βορείων Προαστίων σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ο Ακροδεξιός - Φασιστικός κίνδυνος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

Παρασκευή 27 Μάρτη 2015

Ώρα: 6:30 μ.μ.

Αίθουσα δημαρχείου Αμαρουσίου

Ομιλητές:

  • Δημήτρης Ψαρράς, δημοσιογράφος, μέλος της ερευνητικής ομάδας ΙΟΣ, εργάζεται στην εφημερίδα των Συντακτών.
  • Θάνος Ανδρίτσος, αρχιτέκτων μηχανικός-πολεοδόμος, μέλος της ελληνικής αποστολής που συμμετείχε στο Διεθνές Αντιφασιστικό Καραβάνι Αλληλεγγύης στην Ουκρανία.

Δεν εφησυχάζουμε!

Προγραμματίζουμε και οργανώνουμε τις δράσεις μας στον κοινό μας αγώνα.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αμαρουσίου και Βορείων Προαστίων

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2015/03/273.html