Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στις 18.00

Ανοιχτή συνέλευση των τοπικών επιτροπών της ΚΕΕΡΦΑ της Β' Πειραιά

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΗ 6μμ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Όλοι και όλες εμείς που ενώσαμε τις φωνές μας στις 21 Μάρτη ενάντια στο ρατσισμό και την απειλή του φασισμού, θα δώσουμε δυναμικό παρών στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού στις 20 Απρίλη, μέρα έναρξης της δίκης, για να μην αφήσουμε να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Η δικαστική εξουσία επέλεξε να γίνει αυτή η δίκη μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού βάζοντας εμπόδια στη δράση του αντιφασιστικού κινήματος και στην δημοσιότητα της ίδιας της δίκης. Ήδη ο Δήμος Κορυδαλλού, η τοπική ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος ΠΕ, η Ένωση Γονέων Κορυδαλλού, η ΚΕΕΡΦΑ και όλοι οι φορείς της περιοχής, έχουν ταχθεί κατά της διεξαγωγής της δίκης στον Κορυδαλλό, αντιδρώντας στην παρουσία των νεοναζί στην πόλη τους και ζητώντας να γίνει η δίκη στο Εφετείο Αθηνών χωρίς αναβολή.
Το αντιφασιστικό κίνημα με την μαζική παρουσία του μπορεί να εξασφαλίσει ότι η δίκη θα γίνει βήμα για να ακουστεί η φωνή των συγγενών του Παύλου Φύσσα και όλων των θυμάτων των ρατσιστικών και φασιστικών επιθέσεων των ταγμάτων εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα δημοτικά συμβούλια, την αριστερά, τις συλλογικότητες στις γειτονιές, τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις LGTB,κάθε ένα και καθεμία που παλεύει για ελευθερία, δημοκρατία και δικαιοσύνη, να ενώσουμε τη δράση μας σε μια μεγάλη καμπάνια για να υπάρξει διαρκής πολιορκία της δίκης των νεοναζί, για να φτάσουμε στη καταδίκη τους.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/ac