Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 18.00

Αντιεξουσιαστικό διήμερο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Παρασκευή,12/6:
Στις 20:00, συζήτηση με θέμα: Άμεση δημοκρατία, δημόσιος χώρος και κοινά αγαθά. Μιλούν: Αντώνης Μπρούμας από το Φεστιβάλ των Κοινών (Commons Fest), μέλος από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο P2P Lab Ioannina (για τις ψηφιακές ελευθερίες) και Παναγιώτης Κούστας (δημοσιογράφος, ERTopen).

Στις 23:00 συναυλία με τους Pixel (Δημήτρη Δημητριάδη) και Ital Light. Ακολουθεί DJ set με τον Sensi Tom.

Σάββατο, 13/6:

Στις 20:00: Συζήτηση με θέμα τις προοπτικές της ελευθεριακής παιδείας με μέλη από τον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας» (Θεσσαλονίκη) και μέλη από τα Αυτόνομα Σχήματα Κομοτηνής (στα πανεπιστήμια).
Στις 23:00 συναυλία με τους Bugio n' Dirty Johnny, Alpha Bang, Δημήτρη Πουλικάκο και Σπυριδούλα.

Το διήμερο πραγματοποιείται με την τεχνική υποστήριξη της κολεκτίβας ήχου 440 -440 Sound.

Στο χώρο του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν τραπεζάκια με βιβλία και άλλο έντυπο υλικό, ενώ θα λειτουργήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης.

Η Χειρονομία - Αντιεξουσιαστική Κίνηση διοργανώνει Αντιεξουσιαστικό Διήμερο Λόγου και Δράσης στο Θεατράκι Σκάλας στα Ιωάννινα στις 12 - 13 Ιούνιου με σκοπό την διάχυση του αντιεξουσιαστικού λόγου, την αναζήτηση της πολύμορφης αμεσοδημοκρατικής πράξης και την δικτύωση των κοινωνικών αγώνω για ελεύθερο δημόσιο χώρο και χρόνο απέναντι στο ιδιωτικό και το κρατικό, ενάντια στους σχεδιασμούς του Κράτους και του Κεφαλαίου -

Με την άμεση δημοκρατία για την κοινωνική αντιεξουσία-

πηγή : https://el-gr.facebook.com/xeironomiagiannena