Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 στις 19.00

Ενημέρωση για τα μεταλεία χρυσού της Β. Χαλκιδικής

Κάλεσμα 1ης συνάντησης-συζήτησης με θέματα:

Tην δημιουργία Συντονιστικού την επεξεργασία προτάσεων των ενημερωτικών δράσεων εντός του Απρίλη-Μάη στην Θεσσαλονίκη, για την στήριξη του αγώνα, ενάντια στην λειτουργία και επέκταση των μεταλλείων χρυσού στη Β. Χαλκιδική.

Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των κινήσεων & φορέων κατοίκων Β. Χαλκιδικής

Καλείστε σε μιά πρώτη συνάντηση την Δευτέρα 18 Απρίλη στις (19:00), μαζί με άλλες συνελεύσεις, πρωτοβουλίες κ.ά, της πόλης. Η συνάντηση αυτή κρίθηκε αναγκαία και αποφασίσθηκε, από τις τοπικές κινήσεις, αλλά κ τις συλλογικότητες που επισκέφθηκαν(*)το «φυλάκιο περιφρούρησης» στη Μ. Παναγία Χαλκιδικής, την Κυριακή 10 του Απρίλη.

Στη συνάντηση καλούνται να συμμετέχουν όσες πρωτοβουλίες σωματεία φορείς κ.ά, θελήσουν θα παρευρεθούν, ώστε να επεξεργασθούμε από κοινού τα κάτωθι θέματα:

1.Δημιουργία Συντονιστικού αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής και οργάνωσης των δράσεων μας. 2.Προτάσεις για ενημερωτικές δράσεις, στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, από τις πρωτοβουλίες, συλλογικότητες κ.ά. 3.Απόφαση διοργάνωσης Κεντρικής εκδήλωσης στην πόλη, συμφωνία περιεχομένου και μορφής αυτής και συντονισμός υλοποίησής της.

4.Συζήτηση για την αποδοχή της ανοιχτής πρόσκλησης των συναγωνιστών, για την συμβολικού χαρακτήρα παρουσία μας στο «φυλάκιο περιφρούρησης» της Μ. Παναγιάς, την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Υ.γ. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του συλλόγου Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης, στη δ/νση Ηλέκτρας 1(ημιυπόγειο), στο πάρκο της Μ.Μπότσαρη. (Το πάρκο βρίσκεται σε ύψος περίπου 100 μέτρων, ανεβαίνοντας την Μ.Μπότσαρη από Β. Ολγας).

Θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι κινήσεων των κατοίκων της Χαλκιδικής.

(*) Συλλογικότητες 12ο Σχολείο για την Ελευθερία, Πρωτοβουλία Κατοίκων Δ. Συνοικιών, Πρωτοβουλία Κατοίκων Ωραιοκάστρου, Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Απρίλιος 09h