Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 στις 11.30

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Διαδήλωση για την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού Κώστα Σακκά

Διαδήλωση για την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού Κώστα Σακκά

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3 4 5 6 7

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=45238


1 2 3 4 5 6 7

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=45281


1 2 3 4 5 6 7

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

Ο αναρχικός Κώστας Σακκάς συνελήφθη με οπλισμό τον Δεκέμβρη του 2010 και προφυλακίστηκε για ένταξη σε «άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση». Τέσσερις μήνες αργότερα η δικογραφία αλλάζει, με κατηγορίες για συμμετοχή αυτή τη φορά στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, χωρίς να παρουσιάζονται καν νέα στοιχεία και με τον ίδιο να αρνείται τη συμμετοχή του σε αυτή. Πριν τη λήξη του 18μηνου ορίου προφυλάκισης η κράτησή του παρατείνεται για ακόμη 12 μήνες.Συμπληρώνοντας 2,5 χρόνια φυλακισμένος χωρίς να έχει καταδικαστεί,του επιβάλλεται και τρίτη προφυλάκιση για 6 επιπλέον μήνες. Από τις 4 Ιουνίου, ο Κώστας Σακκάς βρίσκεται σε απεργία πείνας απαιτώντας την απελευθέρωσή του,ενώ από τις 17/6 νοσηλεύεται φρουρούμενος στο γενικό κρατικό Νίκαιας .

ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ….

…..σε μια περίοδο που το καθεστώς έκτακτης ανάγκης επιβάλλει την αστική νομιμότητα με συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Με τα μνημόνια της φοροαφαίμαξης, της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων, των 1,5 εκατομμυρίων ανέργων και των χιλιάδων αυτοκτονιών, των ισοπεδωτικών για το περιβάλλον και την κοινωνία fast track επενδύσεων προς όφελος των αφεντικών.

Οι άνευ προηγουμένου επιθέσεις και οι συλλήψεις στις διαδηλώσεις, οι ξυλοδαρμοί ,η διαπόμπευση και η φυλάκιση αγωνιζόμενων ανθρώπων, ο «Ξένιος Δίας» και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, οι εκκενώσεις καταλήψεων, οι ξυλοδαρμοί κρατουμένων στις φυλακές από τα ΕΚΑΜ, η καταστολή εις βάρος των κατοίκων που αγωνίζονται στις Σκουριές και οι συνεχείς επιστρατεύσεις απεργών δεν είναι μια μελανή σελίδα της δημοκρατίας. Είναι η ολομέτωπη επίθεση της καπιταλιστικής μηχανής απέναντι σε όσους περισσεύουν, περιθωριοποιούνται ή αντιστέκονται.

Το κράτος επιδιώκει την εξόντωσή του Κώστα Σακκά προς παραδειγματισμό όσων βρίσκονται μέσα και έξω από τα τείχη, όσων αντιστέκονται και έρχονται σε ρήξη με τις αξίες, τους θεσμούς και τους μηχανισμούς αυτού του συστήματος.Κι όσο δύσκολη κι αν είναι η συγκυρία που διεξάγεται η απεργία πείνας του συντρόφου, άλλο τόσο πεισμωμένος πρέπει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωσή του.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/6, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, 11.30

κατάληψη Πατησίων 61 & Σκαραμαγκά

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=45286


1 2 3 4 5 6 7

Πορεία για την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού απεργού πείνας Κ. Σακκά

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 4/6

Ο Κώστας Σακκάς βρίσκεται 2,5 χρόνια προφυλακισμένος. Συνελήφθη στις 4/12/2010 μαζί με τον Αλέξανδρο Μητρούσια έξω από χώρο στον οποίο υπήρχε οπλισμός. Από την πρώτη στιγμή αποδέχεται τη σχέση του με τα όπλα, δηλώνοντας ότι είναι αναρχικός. Προφυλακίζεται με την κατηγορία της συμμετοχής σε άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση που μετατρέπεται σύντομα σε συμμετοχή στη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς. Ο ίδιος όπως και η Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς αρνούνται κατηγορηματικά τον συσχετισμό τους. Όταν κλείνει το μέγιστο όριο των 18 μηνών κράτησης χωρίς δίκη, τον προφυλακίζουν ξανά για άλλους 12 μήνες, για 160 εμπρηστικές και εκρηκτικές ενέργειες της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Λίγο πριν την ολοκλήρωση και της δεύτερης προφυλάκισης, του ανακοινώνεται η παράταση της κράτησής του για άλλους 6 μήνες, κατά παράβαση ακόμα και της αστικής νομιμότητας και του ποινικού της δικαίου. Στις 4/6/2013, ημερομηνία ολοκλήρωσης της δεύτερης προφυλάκισής του, ο Κώστας Σακκάς ξεκινάει απεργία πείνας απαιτώντας την άμεση απελευθέρωσή του.

σκοτάδι δεν είναι το μαύρο χρώμα στις οθόνες

είναι το πέπλο του ολοκληρωτισμού

που θέλει να αφανίσει κάθε αντίσταση

ΠΟΡΕΙΑ

Σάββατο 29/6, 11.30πμ, Μοναστηράκι

αναρχικές/-οι από τις δυτικές συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά

πηγή : http://anarxiko-resalto.blogspot.com/2013/06/...


1 2 3 4 5 6 7

Πορεία αλληλεγγύης για την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού Κ. Σακκά

Σάββατο 29/6 Μοναστηράκι 11.30

* Εδώ η ανακοίνωση της απεργίας πείνας

"Αργοπεθαίνει όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για την αβεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο, όποιος δεν επιτρέπει στον εαυτό του τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του να αποφύγει τις εχέφρονες συμβουλές(...) Αποφεύγουμε τον θάνατο σε μικρές δόσεις όταν θυμόμαστε πάντοτε ότι για να είσαι ζωντανός χρειάζεται μια προσπάθεια πολύ μεγαλύτερη απ' το απλό γεγονός της αναπνοής".

Πάμπλο Νερούντα


1 2 3 4 5 6 7

Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Κ.Σακκά

Διοργάνωση: Α.Π. Ροσινάντε


Η Α.Π. Ροσινάντε στηρίζει και καλεί στην πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Κώστα Σακκά.

Ανακοίνωση για το ζήτημα εδώ https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1479201

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...