Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στις 21.00

2 καλέσματα : 1 2

(Ακυρώθηκε) Hip Hop Live-Party οικονομικής ενίσχυσης συντρόφισσας

Hip Hop Live & Party οικονομικής ενίσχυσης συντρόφισσας το Σάββατο 24 Νοεμβρίου από τις 21.00 στο parking της σχολής Τοπογράφων Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη(ΕΜΠ) του Ζωγράφου(εισοδος από την πύλη Ζωγράφου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου,η κοντινότερη με 5'περπάτημα).

Πρόσβαση με ΜΜΜ:

-Λεωφορεία 608(δρομολόγια μέχρι τις 02.00 από ή και πρός Ακαδημίας/Προπύλαια)-στάσεις-''10η Ζωγράφου''(έξω από το νεκροταφείο και την πύλη της Πανεπιστημιούπολης,5'περπάτημα)/-στάση ''τέρμα Ζωγράφου '',230-στάση''τέρμα Ζωγράφου(επί της Ηρώων Πολυτεχνείου,έξω από την πύλη της Πολυτεχνειούπολης),140-στάση''Πολυτεχνειούπολη(8'περπάτημα)''.

Χάρτης-οδηγός πλοήγησης για πρόσβαση με όχημα ή με τα πόδια από την πύλη Ζωγράφου:https://www.google.gr/maps/dir/37.9755908,23.…

-Kοντινότερος σταθμός μετρό-στάση''Κατεχάκη(15'περπάτημα)''.

Χάρτης-οδηγός πλοήγησης για πρόσβαση με όχημα ή με πόδια από μετρό ''Κατεχάκη'' και πύλη Κατεχάκη:https://www.google.gr/maps/dir/37.9778711,23.…

* Πρόσβαση και από την δεύτερη είσοδο από την πύλη της λεωφόρου Κατεχάκη(Γουδί,8'περπάτημα)


Κείμενο σχετικό με την εκδήλωση:

''Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας ενάντια στις ταξικές ανισότητες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και το ευρύτερο σύστημα καταπίεσης και εκμετάλλευσης των ζωών μας(ανθρώπινων και μη). Καιρός να τελειώνουμε με τον κόσμο του κράτους και του καπιταλισμού,της βαρβαρότητας,της πατριαρχίας,των εθνοφυλετικών διαχωρισμών,των συνόρων,των φυλακών,του ρατσισμού,,του φόβου,του σεξισμού,της ομοφοβίας,της εθελοδουλίας,της μισαλλοδοξίας,της εξατομίκευσης,του φιλοτομαρισμού,της λεηλασίας της φύσης και κάθε μορφής εξουσίας!!!''

Υγ. Ο Φασισμός είναι εδώ και μας χτυπάει την πόρτα

Οι αμέτρητες μορφές της βίας του κράτους διαθέτουν όπλα για να χτυπάνε στο ψαχνό. Ο Ζακ/Η Zackie-Oh δεν έχασε την ζωή του/της από χαρακίρι από τα σπασμένα γυαλιά της τζαμαρίας ούτε από την ''επήρεια ναρκωτικών ουσιών'', δολοφονήθηκε από κανιβαλοειδή δίποδα-αιμοσταγείς υπερασπιστές της ιδιοκτησίας σε συνεργασία με τους μπάτσους,οι οποίοι με την φασιστική-εξουσιαστική τους νοοτροπία και θέση συνέδραμαν στο ξυλοφόρτωμα ενός ανθρώπου μέχρι θανάτου και με τη σιωπηρή συναίνεση ''ευυπόληπτων'' μικροαστών καταστηματαρχών και φιλήσυχων περαστικών''νοικοκυραίων και νομοταγών πολιτών'' .

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ...ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΖΥΓΩΝΕΙ!!!

Αναρχικοί/-ές από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας

Αλληλέγγυοι/-ες

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Νοέμβριος 15h


Hip Hop Live & Party οικονομικής ενίσχυσης συντρόφισσας

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας ενάντια στις ταξικές ανισότητες, τον κοινωνικό κανιβαλισμό και το ευρύτερο σύστημα καταπίεσης και εκμετάλλευσης των ζωών μας. Καιρός να τελειώνουμε με τον κόσμο του κράτους και του καπιταλισμού της βαρβαρότητας,της πατριαρχίας,των εθνοφυλετικών διαχωρισμών,του ρατσισμού,του φόβου,της εθελοδουλίας,της μισαλλοδοξίας,της εξατομίκευσης,του φιλοτομαρισμού,της λεηλασίας της φύσης και κάθε μορφής εξουσίας!

Υγ. Ο Φασισμός είναι εδώ και μας χτυπάει την πόρτα

Οι αμέτρητες μορφές της βίας του κράτους διαθέτουν όπλα για να χτυπάνε στο ψαχνό. Ο Ζακ/Η Zackie-Oh δεν έχασε την ζωή του/της από χαρακίρι τα σπασμένα γυαλιά της τζαμαρίας ούτε από την επήρεια ''ναρκωτικών ουσιών'', δολοφονήθηκε από κανιβαλοειδή δίποδα-αιμοσταγείς υπερασπιστές της ιδιοκτησίας σε συνεργασία με τους μπάτσους που με την φασιστικής τους νοοτροπία,συνέδραμαν στο ξυλοφόρτωμα ενός ανθρώπου μέχρι θανάτου και με τη σιωπηρή συναίνεση ''ευυπόληπτων'' μικροαστών καταστηματαρχών και φιλήσυχων περαστικών''νοικοκυραίων και νομοταγών πολιτών'' .

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ...ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΖΥΓΩΝΕΙ!!!

Αναρχικοί/-ές από τις ανατολικές συνοικίες της Αθήνας

Αλληλέγγυοι/-ες

πηγή : email που λάβαμε στις 22 Οκτώβριος 03h