Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στις 16.00

Κυριακάτικη Συλλογική Κουζίνα

Φέρτε την σπεσιαλιτέ σας και το ποτό που της ταιριάζει και ελάτε για Κυριακάτικο μεσημεριανό αντάμωμα στο ΚΜΡΚ Ηλ/Μηχ.
Αν θες πάρε μαζί και το μουσικό σου όργανο για να συνοδεύσεις την σύναξη με την μελωδία που της αρμόζει.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΑΚΙ…


Το καμαράκι ηλεκτρολόγων-μηχανολόγων είναι ένας χώρος "δικός μας", αφού εμείς οι ίδιοι/ίδιες (οι φοιτητές/φοιτήτριες) είμαστε αυτοί που το φροντίζουμε, το συντηρούμε και ασχολούμαστε με αυτό στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης και της αντιιεραρχίας.

Είναι ανοιχτό σε ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ εκτός φυσικά από οποιονδήποτε αναπαράγει την κουλτούρα της επιβολής και της περιθωριοποίησης (φασίστες, σεξιστές, ομοφοβικούς κτλ.). Το καμαράκι ηλ/μηχ αποτελεί κατάληψη του συλλόγου φοιτητών/φοιτητριών και έχει αποφασιστεί από την γενική συνέλευσή του να λειτουργεί μέσω της διαχειριστικής συνέλευσης του καμαρακίου, η οποία είναι μια ανοιχτή διαδικασία όπου μπορεί να συμμετέχει όποιος/όποια επιθυμεί.

Λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτό σημαίνει ότι ο καθαρισμός του, οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτό και οτιδήποτε σχετίζεται με το χώρο, καθορίζεται από τη διαχειριστική συνέλευση του και τα άτομα που συμμετέχουν σε αυτή, ενώ τα έξοδά του καλύπτονται από δράσεις οικονομικής ενίσχυσης.

Επιδιώκουμε να αποτελεί έναν χώρο αλληλεγγύης, πράγμα που σημαίνει ότι οι καφέδες, οι μπύρες και οι φωτοτυπίες (coming soon!) παρέχονται με ελεύθερη συνεισφορά, καλύπτοντας τα λειτουργικά έξοδά του. Ελεύθερη συνεισφορά δεν σημαίνει τζάμπα, αλλά σεβασμός στις ανάγκες του/της φοιτητή/φοιτήτριας και στο κόστος των παροχών.

Κατά κύριο λόγο, το καμαράκι είναι ένας χώρος
στον οποίο κοινωνικοποιούμαστε, διαβάζουμε και εκφραζόμαστε συλλογικά.

πηγή : https://el-gr.facebook.com/kamarakihlmhx/