Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 στις 10.00 πμ

Εγγραφή στα δωρεάν μαθήματα ελεύθερης προσφοράς

Δωρεάν μαθήματα ελεύθερης προσφοράς
_______________

To σχολείο Α-ταξη-α είναι μια πρωτοβουλία που λειτουργεί στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης του Κοινωνικού Στεκιού-Στεκιού Μεταναστών Χανίων. Η γλώσσα είναι απαραίτητο εργαλείο για την επιβίωση και κοινωνικοποίηση των μεταναστών και προσφύγων, απαραίτητος κώδικας για την εύρεση εργασίας, την ένταξη, τη διεκδίκηση δικαιωμάτων και την κοινή δράση με τους ντόπιους. Στο χώρο μας (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα ελεύθερης προσφοράς, κόντρα στους κανόνες της αγοράς. Κάθε σχολική χρονιά αρχίζει τον Οκτώβριο και διαρκεί μέχρι τον Ιούνιο. Οι μαθητές δεν απαιτείται να διαθέτουν νομιμοποιητικά έγγραφα.
Φέτος, εκτός από τα μαθήματα ελληνικών για ενήλικες (αρχάριους και προχωρημένους) και παιδιά, θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης αγγλικών, ισπανικών, αραβικων και ρώσικων. Επίσης, έχουμε τη χαρά της δημιουργίας τμήματος εκμάθησης σκακιού για παιδιά!
Οι εγγραφές των μαθητών για τη φετινή χρονιά ξεκίνησαν και συνεχίζονται μέχρι Παρασκευή 18 Οκτώβρη. Μπορείτε να γραφτείτε στην Terra Verde (Xατζημιχάλη Νταλιάνη 5), καθημερινά εκτός Κυριακής, 10.00-21.00 ή στο τηλ. 6976023952. Τα μαθήματα αρχίζουν τη Δευτέρα 21-10, ενώ το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Εκτός από μαθητές ευπρόσδεκτος-η είναι όποια-ος επιθυμεί να συνδράμει στα μαθήματα ελληνικών και αγγλικών.

Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων

πηγή : https://el-gr.facebook.com/stekichania/