Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 στις 21.00

Μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για τους 2 διωκόμενους αντιφασίστες αγωνιστές

- Σε μία συγκυρία που η δίκη των εγκληματιών της Χ.Α πλησιάζει στο τέλος της και η εισαγγελέας της έδρας «ξεπλένει» τους κατηγορούμενους της προτείνοντας αθώωση για την δολοφονία Φύσσα, νομιμοποιώντας ταυτόχρονα την ανθρωποκτονία βία της οργάνωσης απέναντι σε συνδικαλιστές και μετανάστες.

- Σε μία συγκυρία που οι βασανιστές της ομάδας «δ» απολαμβάνουν την ατιμωρησία για τις καφρίλες τους πάνω σε αγωνιστές κι αγωνίστριες.

- Σε μία συγκυρία που κυβέρνηση δείχνει τα δόντια της απέναντι στους φτωχούς κι όσους δεν σκύβουν κεφάλι με εκκενώσεις καταλήψεων, βασανιστήρια στα Α.Τ και αστυνόμευση σε ανυπότακτες γειτονιές.

- Σε μία συγκυρία που το κράτος, με διατάξεις και νομοσχέδια, κάνει ολομέτωπη επίθεση στο δικαίωμα στην απεργία, στις διαδηλώσεις, στο πανεπιστημιακό άσυλο και άλλα κεκτημένα που αποκτήθηκαν μέσα σε δεκαετίες αγώνα και θυσιών από την αγωνιζόμενη κοινωνία.

Σ' αυτήν τη συγκυρία οι σύντροφοι μας οδηγήθηκαν, με ένα κακοστημένο και σαθρό κατηγορητήριο σε ανακριτή και εισαγγελέα, αφού πρώτα οι διώκτες τους μπλόκαραν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πληρωθούν για την εργασία τους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-1, ΩΡΑ 21:00 / ΣΤΕΚΙ ΑΝΑΠΟΔΟΥ

ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΑΣΧ

πηγή : https://www.facebook.com/pages/category/Amate…