Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 στις 20.30

Κάλεσμα Σύγκλησης Αυτοοργανωμένης Φιλοζωικής Συνέλευσης Δυτ. Αττικής…

post image

Την Παρασκευή 10/7, ώρα 20:30, καλούμε σε σύγκληση ανοιχτής συνέλευσης για την δημιουργία Αυτοοργανωμένης Φιλοζωικής Συλλογικότητας.

Τοποθεσία: Πλατεία Δημοκρατίας (Άνω Ελευσίνα)

Αυτοπαρουσιαστικό Κείμενο, Αυτοοργανωμένης Φιλοζωικής Συνέλευσης Δυτικής Αττικής - Cuadrúpedos

Η «Cuadrúpedos» είναι ένα σύνολο ατόμων, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, φυλής, εθνικότητας και θρησκευτικών πεποιθήσεων, με κοινό γνώμονα την αγάπη προς τα ζώα και το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον.

Ο ραγδαίος πολλαπλασιασμός των εγκαταλείψεων, οι κακοποιήσεις (πάσης φύσεως) και οι δολοφονίες ζώων, σε συνδυασμό με την έξαρση περιστατικών ρίψης φόλας, την συνενοχή των εκάστοτε τοπικών φορέων, με την παράλειψη επίλυσης των φαινομένων, καθώς και την σιωπή των «θεατών», συνιστούν ελάχιστες από τις περιπτώσεις καταπάτησης των δικαιωμάτων των τετράποδων, και όχι μόνο, φίλων μας, οι οποίες ευδοκιμούν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια.

Οι κοινές, λοιπόν, ανησυχίες και αντιλήψεις μας, γύρω από τα προαναφερόμενα ζητήματα τα οποία διαδραματίζονται ανελλιπώς στις γειτονιές μας, συντέλεσαν στην δημιουργία του παρόντος αυτοδιαχειριζόμενου φιλοζωικού σχήματος.

Λειτουργούμε με συλλογικές, αυτοοργανωμένες, αντιϊεραρχικές δομές.

Όλα τα μέλη της ομάδας, συνεπώς, απολαμβάνουν απόλυτη ελευθερία και ισοτιμία, στον τομέα των δικαιωμάτων και της έμπρακτης συνεισφοράς.

Δραστηριοποιούμαστε βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις, χωρίς συντονιστές και "ηγέτες", παρεμβαίνοντας ενεργά για την υπεράσπιση όσων δεν έχουν φωνή.

Θεμελιώδης αρχή και μέλημα της συλλογικότητας είναι η περίθαλψη και η φροντίδα των τετράποδων, και όχι μόνο, φίλων μας, όπως και η ανάλογη ενημέρωση/ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.

Εντός της συνέλευσης δεν θα γίνονται αποδεκτά φασιστικά, ρατσιστικά, σεξιστικά, ομοφοβικά, τρανσοφοβικά και σπισιστικά φρονήματα και συμπεριφορές.

Επικοινωνία: Cuadexrupedos@exprotonmaexil.com

|Αυτοοργανωμένη Φιλοζωική Συνέλευση Δυτικής Αττικής - Cuadrúpedos|

Εικόνες:

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1606064/