Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 στις 15.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

[Δομοκός] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Γιάννη Δημητράκη

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021, ο αναρχικός αγωνιστής Γ. Δημητράκης δέχεται, στις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται, δολοφονική επίθεση με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από άλλους κρατούμενους και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Λαμίας σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρόλο που διαφεύγει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται μέχρι και σήμερα σοβαρή, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος για μόνιμες βλάβες.

Οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου Λαμίας συνέστησαν ρητά, πως μετά το πέρας της νοσηλείας του στο νοσοκομείο εκεί, ο σύντροφος θα πρέπει να συνεχίσει να νοσηλεύεται σε ένα πιο εξειδικευμένο χώρο/ νοσοκομείο, όπου θα μπορεί να λάβει τη φροντίδα που επιβάλει η κατάσταση της υγείας του.

Ωστόσο, την Πέμπτη 3/6, ο Γιάννης μεταφέρεται εσπευσμένα και απροειδοποίητα πίσω στις φυλακές Δομοκού(!), όπου δεν υπάρχει ούτε η στοιχειώδης ιατρική περίθαλψη.

Η επιστροφή του αναρχικού Γιάννη Δημητράκη στις φυλακές Δομοκού από το νοσοκομείο της Λαμίας, είναι ένα κρατικό έγκλημα, που φέρει την υπογραφή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

Ως αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες οφείλουμε να σταθούμε ανάχωμα στις δολοφονικές αυτές κινήσεις του κράτους και να κάνουμε για ακόμη μια φορά ξεκάθαρο πως οι πολιτικοί κρατούμενοι δεν είναι μόνοι τους.

Καλούμε στη συγκέντρωση ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων και σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Γιάννη Δημητράκη την Κυριακή 20/6 στις 15:00 στις φυλακές Δομοκού.

Για θέσεις στο λεωφορείο που θα μπει από Θεσσαλονίκη μπορεί όποιο θέλει να επικοινωνήσει μέχρι και την Παρασκευή 18/6 στο:soliexdar@tutaexnota.com.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στο σύντροφο Γ. Δημητράκη (Θεσσαλονίκη)


1 2 3 4 5 6 7

Να φερουμε τους αιχμαλωτους πολεμου στο δρομο

Στις 15/6, μαζί με συντρόφους και συντρόφισσες, προχωρήσαμε στο βάψιμο του τοίχου, κάτω από τον Άγιο Παύλο, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους πολέμου

Δύναμη και αλληλεγγύη στο σύντροφο Γ. Δημητράκη

Κυριακή 20/06 στις 15:00 Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στις φυλακές Δομοκού

ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ: ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή

πηγή : https://saekm.espivblogs.net/2021/06/16/na-fe…


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση στις Φυλακές δομοκού | Α.Π.Ο - Ο.Σ

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου, ο αναρχικός Γιάννης Δημητράκης, έγκλειστος στις φυλακές του Δομοκού, δέχτηκε δολοφονική επίθεση από άλλους κρατούμενους και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Λαμίας, όπου διαγνώστηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, εξαιτίας των άγριων χτυπημάτων που δέχτηκε στο κεφάλι και το πρόσωπο. Στις 3 Ιουνίου, οι ανθρωποφύλακες του κράτους τον μεταφέρουν εσπευσμένα πίσω στις φυλακές του Δομοκού, παρότι, οι θεράποντες γιατροί εισηγήθηκαν τη μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης υγείας, διότι έχει πληγεί η ευρυθμία του εγκεφάλου του.

Η απόκρυψη του συμβάντος από πλευράς του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, η εσκεμμένη συγκάλυψη του γεγονότος από πλευράς της Διεύθυνσης των φυλακών Δομοκού (ακόμα και στους οικείους του που δεν γνώριζαν πως έδινε μάχη για τη ζωή του) καθώς και η επαναφορά του στις φυλακές Δομοκού, μαζί με τους παρ' ολίγον δολοφόνους του (το σύνολο των οποίων επίσης αποκρύπτεται), και η άρνηση για την άμεση μεταφορά του σε Κέντρο Αποκατάστασης αποτελούν τη συνέχιση της κρατικής μεθόδευσης για την εξόντωση του συντρόφου. Μεθόδευση που έστρωσε το έδαφος για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο αναρχικός κρατούμενος και που όπλισε τα χέρια των συμμοριών που δρουν με τις ευλογίες των κρατικών μηχανισμών.

Η εγκληματική μεταχείριση του Γ. Δημητράκη από τις αρχές αντανακλά την εφαρμογή του ειδικού καθεστώτος εξαίρεσης που επιβάλλεται στους αναρχικούς αγωνιστές που πέφτουν στα χέρια των κρατικών μηχανισμών (όπως συνέβη και στις πρόσφατες περίπτωσεις του αναρχικού Β. Σταθόπουλου και του Μάριου Σεισίδη), αλλά και ευρύτερα στους πολιτικούς κρατούμενους και αποτελεί κομμάτι της κατασταλτικής εκστρατείας που έχει εξαπολύσει το κράτος - και εντάθηκε από την ακροδεξιά κυβέρνηση της Ν. Δημοκρατίας- απέναντι στους αγωνιζόμενους και την κοινωνία. Η αξιοπρεπής και αταλάντευτη αγωνιστική του στάση μέσα και έξω από τις φυλακές, η σταθερή συμμετοχή του στους αγώνες ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση είναι που θρέφουν την εξοντωτική και εκδικητική μανία των κατασταλτικών εχθρών. Αυτή η συνεχής δέσμευσή του στο αγώνα, παράλληλα, είναι που τον έχει καταστήσει και αναπόσπαστο μέρος ενός κόσμου μεγαλύτερου, που ξεπερνά κατά πολύ τα σίδερα της φυλακής, τα τείχη, τα κελιά και το μικρό κομμάτι ουρανού που βλέπει. 'Ολων εκείνων που υψώνουν το ανάστημά τους και αναμετρώνται με το τέρας του ολοκληρωτισμού, εκείνων που παλεύουν για την ανατροπή του βάρβαρου κρατικού και καπιταλιστικού συστήματος, εκείνων που αγωνίζονται για την οικοδόμηση ενός κόσμου που να τους χωρά όλους και στον οποίο δεν κυριαρχεί ο νόμος του ισχυρού αλλά οι αρχές της Ελευθερίας, της Ισότητας, της Αλληλεγγύης.

Συγκέντρωση στις φυλακές Δομοκού στις 15:00 την Κυριακή 20 Ιουνίου

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση | Ο.Σ.

πηγή : https://landandfreedom.gr/el/agones/421-20-6-…


1 2 3 4 5 6 7

Αλληλεγγύη στον αναρχικό Γιάννη Δημητράκη. Στηρίζουμε την συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Δομοκού την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 15.00

Image

αναρχική ομάδα Δυσήνιος Ίππος

πηγή : https://twitter.com/DushniosIppos/status/1405…


1 2 3 4 5 6 7

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στις φυλακές Δομοκού 20/6

Το Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστ(ρι)ων στηρίζει και συμμετέχει στη συγκέντρωση στις φυλακές Δομοκού την Κυριακή 20 Ιουνίου, ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων και σε αλληλεγγύη με τον αναρχικό αγωνιστή Γιάννη Δημητράκη που χτυπήθηκε δολοφονικά από μαφιόζους κρατούμενους στις φυλακές Δομοκού στις 24/5.Ας είμαστε όλες και όλοι εκει!

-Για κράτηση θέσεων στο πούλμαν από Αθήνα:syneexlallil@rexiseup.neext

-Για κράτηση θέσεων στο πούλμαν από Θες/νικη:soliexdar@tutaexnota.com

Άμεση διακοπή ποινής του Γ. Δημητράκη

Κάτω τα χέρια από τους πολιτικούς κρατούμενους

Μέχρι το γκρέμισμα της τελευταίας φυλακής.

κάλεσμα : Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστ(ρι)ών


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση φυλ. Δομοκού: Ενάντια στο καθεστώς εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων - δύναμη στον Γ. Δημητράκη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

(για όλους τους λόγους του κόσμου)

Μιλώντας για τις φυλακές Δομοκού, δεν αρκεί να πούμε ότι είναι μία ακόμη αποθήκη όπου στοιβάζονται άνθρωποι υπό άθλιες συνθήκες, στο όνομα του σωφρονισμού και της ομαλής λειτουργίας ενός κράτους που εδραιώνει την κυριαρχία του μέσα από την τιμωρία, τον φόβο και την εκδικητικότητα.

Οι συγκεκριμένες φυλακές βρέθηκαν στο επίκεντρο του κρατικού σχεδιασμού ήδη από το 2014, οπότε και μετατράπηκαν σε φυλακές τύπου Γ, φυλακές δηλαδή φυσικής και πολιτικής εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων του κράτους. Λίγους μήνες αργότερα και ύστερα από πολυήμερη απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων, οι φυλακές τύπου Γ καταργούνται. Σήμερα, η ακροδεξιά-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να επαναφέρει τις φυλακές τύπου Γ από την πίσω πόρτα, κάνοντας λόγο για ίδρυση φυλακών «απείθαρχων κρατουμένων», δίνοντας ένα σαφές μήνυμα μηδενικής ανοχής όχι μόνο σε όσες αγωνίζονται, αλλά και σε εκείνους που σκέφτονται να αγωνιστούν.

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις φυλακές Δομοκού αντανακλά τόσο την ιδιαίτερη θέση που έχουν στα κυβερνητικά σχέδια για περεταίρω περιστολή των δικαιωμάτων των πολιτικών κρατουμένων όσο και τη γενική σαπίλα της πιο βίαιης έκφρασης της κρατικής εξουσίας και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Η συνθήκη της πανδημίας επέτεινε όλη αυτή την κατάσταση στο έπακρο, δημιουργώντας επί της ουσίας για όλους τους κρατούμενους μια φυλακή μέσα στη φυλακή, με το περιοριστικό αυτό σχήμα να εκτείνεται στο άπειρο καθώς αναφερόμαστε στους πολιτικούς κρατούμενους…

Δεν μπορούμε παρά να εντάξουμε και να ερμηνεύσουμε μέσα στο συγκεκριμένο πολιτικό πλαίσιο τη μεταχείριση που έχουν από τη συγκεκριμένη φυλακή, και σε αγαστή φυσικά συνεργασία με το υπουργείο ΠΡΟΠΟ, οι τρεις πολιτικοί κρατούμενοι που βρίσκονται στα χέρια της.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά την πολυήμερη απεργία πείνας και την παρ' ολίγον κρατική δολοφονία του, μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού, τη στιγμή που οι θεράποντες γιατροί του δήλωναν ότι για την κατάστασή του απαιτούνταν η νοσηλεία του σε κάποιο δημόσιο κέντρο αποκατάστασης ή σε νοσοκομείο κρατουμένων, όπως του Κορυδαλλού. Πράγμα που δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του ακόμα και σήμερα να είναι σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς στις φυλακές Δομοκού δεν υπάρχει η παραμικρή υποδομή για μια τέτοια διαδικασία.

Η αίτηση του Νίκου Μαζιώτη, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, για χορήγηση άδειας που σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους δικαιούται απορρίφθηκε πριν λίγες μέρες για δεύτερη συνεχή φορά από το συμβούλιο των φυλακών Δομοκού, επιβεβαιώνοντας με τον πιο σαφή τρόπο το καθεστώς εξαίρεσης που επιβάλλεται στους πολιτικούς αντιπάλους του κράτους και του κεφαλαίου. Μία απόφαση που φέρει φυσικά όχι μόνο την υπογραφή του συγκεκριμένου συμβουλίου, αλλά και των πολιτικών του προϊσταμένων Σοφίας Νικολάου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Τέλος, η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Δημητράκης από μαφιόζους κρατούμενους στις φυλακές Δομοκού ενώ προσπαθούσε να σταματήσει τον ξυλοδαρμό ενός συγκρατούμενού του, φανερώνουν με τον πλέον ωμό τρόπο τη μεταχείριση που επιφυλάσσει η συγκεκριμένη φυλακή απέναντι στους πολιτικούς κρατούμενους. Μετά την επίθεση, ο σύντροφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας βαριά τραυματισμένος, με πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι. Παρότι τα τραύματα στο κεφάλι του χρήζουν συνεχούς παρακολούθησης και εξειδικευμένης θεραπείας, τα καθάρματα της ΝΔ Μ. Χρυσοχοΐδης και Σ. Νικολάου τον μετάγουν πίσω στον Δομοκό λίγες μέρες αργότερα, σε κελί απομόνωσης που έχουν το θράσος να αποκαλούν αναρρωτήριο.

Είναι σε όλες και όλους μας σαφές πως το παραπάνω συμβάν δεν αποτελεί έναν καβγά της φυλακής. Αντίθετα, σε αυτό το γεγονός συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μία, οι διάφορες ομάδες εξουσίας εντός των φυλακών, με τις παρακρατικές και μαφιόζικες μεθόδους επιβολής τους, που άμεσα ή έμμεσα εκτρέφονται και καλύπτονται από το ίδιο το κράτος. Από την άλλη, ένας αναρχικός αγωνιστής με πολυετή κινηματική δράση, που έχει να αντιμετωπίσει όλο το φάσμα του καθεστώτος εξαίρεσης που επιβάλλεται στους πολιτικούς κρατούμενους. Τις ειδικές νομοθεσίες του 187Α που χρησιμοποιούνται για να επιβάλλουν μακρές προφυλακίσεις και εξοντωτικές ποινές, τις οποίες και εκτίουν σε απομακρυσμένες φυλακές ώστε να μην έχουν επαφές με τους οικείους τους. Τους βασανισμούς κατά τη σύλληψη και την ανάκριση, καθώς και τη βίαιη λήψη DNA. Τις εκδικητικές μεταγωγές και τις στοχευμένες έρευνες στα κελιά τους. Τη στοχοποίησή τους από τις κυβερνήσεις και τις υπηρεσίες των φυλακών, που προσπαθούν συνεχώς να ταυτίσουν την πολιτική τους δράση με το οργανωμένο έγκλημα. Αυτή η στοχοποίηση είναι που τελικώς καθιστά δυνατό και τον άγριο ξυλοδαρμό του συντρόφου μας, εντός φυλακών «υψίστης ασφαλείας»…

Η διεύθυνση της φυλακής Δομοκού μόνο αμέτοχη δεν είναι στη δολοφονική επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον του Γιάννη. Καιρό τώρα προετοίμαζε το έδαφος για μια τέτοια εξέλιξη με πιο τρανή απόδειξη την τοποθέτηση του συντρόφου μας στο ίδιο δωμάτιο με τον φασίστα Ηλία Παναγιώταρο για τη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας εντός των τειχών.

Όλη η διαχείριση της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του συντρόφου αποτελεί απόπειρα συγκάλυψης του περιστατικού από την υπηρεσία. Από την πρώτη στιγμή η διεύθυνση της φυλακής διέρρευσε στους δημοσιογράφους ότι ο ξυλοδαρμός του συντρόφου οφείλεται σε κάποια παρεξήγηση στο ποδόσφαιρο. Επιχειρώντας να απονοηματοδοτήσει αξιακά την επίθεση που έλαβε χώρα στις φυλακές Δομοκού και να προλάβει κοινωνικές-κινηματικές αντιδράσεις, προσέδωσε στη σύγκρουση χαρακτηριστικά παρεξήγησης μεταφέροντας το πεδίο της αντιπαράθεσης από το πολιτικό-αξιακό στο προσωπικό. Η υπηρεσία παρέπεμψε στην εισαγγελία της φυλακής το άτομο που ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση στον Γιάννη με απλές σκοπούμενες σωματικές βλάβες, πλημμεληματικό κατηγορητήριο, ενώ η εισαγγελία ήταν αυτή που αναβάθμισε το κατηγορητήριο σε βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες. Τοποθέτησε τον Γιάννη σε χώρο πειθαρχείου, που επιτηδευμένα το βάφτισε θεραπευτήριο, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι ο Γιάννης παραμένει στην απομόνωση της φυλακής χωρίς μέχρι στιγμής καμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Παράλληλα, αφού έκλεισε το μάτι στον παραλίγο δολοφόνο του στέλνοντάς τον στα μαλακά, εκτόπισε τον Γιάννη από την πτέρυγα που κρατούνταν μαζί με το μέλος του Ε.Α. Νίκο Μαζιώτη στέλνοντας τον στην απομόνωση 23 ώρες κλειδωμένο, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου γνωμάτευσαν ότι ο σύντροφος χρειάζεται κέντρο αποκατάστασης και ιατρικό προσωπικό να τον φροντίζει. Η εκδικητικότητα στο πρόσωπο του συντρόφου μας όπως και στα πρόσωπα όλων των πολιτικών κρατούμενων δεν είναι πρωτόγνωρη.

Η επιλογή του αναρχικού Γ. Δημητράκη να βάλει το σώμα του ανάχωμα για να υπερασπιστεί έναν αδύναμο κρατούμενο που εκείνη τη στιγμή γινόταν αποδέκτης βίας και εξουσιαστικής συμπεριφοράς από τις πιο ειδεχθής μερίδες του παράνομου κεφαλαίου αποτελεί μια αγωνιστική επιλογή και μια πράξης ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας απέναντι στην απανθρωπιά και την εξατομίκευση, απέναντι στις ματαιώσεις της εποχής. Η σωφρονιστική μαφία δεν συγκάλυψε μονάχα αλλά επιβεβαίωσε με τη στάση της ότι δύο κόσμοι βρίσκονται σε ανειρήνευτη πάλη και αγεφύρωτη σύγκρουση.

Από την πλευρά μας, αντιλαμβανόμαστε ως χρέος μας να ξανακάνουμε την αιχμή της αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους και τις πολιτικές κρατούμενες φόβητρο για τους κρατούντες, τους ισχυρούς και τα τσιράκια τους. Να υψώσουμε ένα τείχος προστασίας στους έγκλειστους συντρόφους μας από τη δολοφονική βία οποιουδήποτε κρατικού ή παρακρατικού μηχανισμού. Η αλληλεγγύη στις πολιτικές κρατούμενες και τους πολιτικούς κρατούμενους και ο αγώνας ενάντια στον θεσμό της φυλακής είναι κομμάτια του συνολικού αγώνα ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο.

Καλούμε σε συγκέντρωση στις φυλακές Δομοκού, την Κυριακή 20 Ιουνίου, στις 15:00. Αναχώρηση από την κάτω πύλη του Πεδίου του Άρεως (Πλ. Αιγύπτου) στις 11:00 με πούλμαν.

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΝΗΣ ΤΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

κάλεσμα : Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές


1 2 3 4 5 6 7

Μασόβκα: Κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης στις φυλακές Δομοκού 20/06 στις 15:00 για τον Γ. Δημητράκη

Καλούμε και στηρίζουμε την συγκέντρωση για τον Γ. Δημητράκη στις φυλακές Δομοκού 20/06 στις 15:00.
Αναχώρηση από την κάτω πύλη του Πεδίου του Άρεως (Πλ. Αιγύπτου) στις 11:00 με πούλμαν.

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα

πηγή : https://www.facebook.com/masovkaanarxikisillo…