Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 στις 18.30

Πολιτική εκδήλωση: Κάτω τα χέρια απ’ την εργατική νεολαία

Όλο και περισσότερο ο δημόσιος λόγος πυκνώνει με ειδήσεις που αφορούν τις «συμμορίες ανηλίκων», την «νεανική παραβατικότητα», την «εγκληματικότητα στα σχολεία», τον «φασισμό που εκκολάπτεται στις εργατικές γειτονιές και τα γήπεδα». Αυτές οι ειδήσεις παρουσιάζονται ως μεμονωμένα περιστατικά, αλλά μιλάνε για τους ίδιους ανθρώπους: την πολυεθνική νεολαία της εργατικής τάξης. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αντίθετα παίζει κρατικά οργανωμένο σχέδιο.

Ο στόχος είναι σαφής: η αστυνομική διαχείριση της εργατικής τάξης σε καιρούς κρίσης. Για να λειτουργήσει στη πράξη πρέπει να δουλευτεί και στα λόγια. Εκεί πιάνουν δουλειά οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ. Δεξιά και αριστερά media συκοφαντούν την εργατική νεολαία, τα σχολεία που πηγαίνει, τα ρούχα που φοράει, τις μουσικές που ακούει.

Οι «συμμορίες ανηλίκων» ή όπως αλλιώς τους βαφτίσουν, είναι ένα από τα πιο ορατά κι απείθαρχα κομμάτια της τάξης μας. Βλέπουν ότι το μέλλον δεν τους επιφυλάσσει τίποτα και δεν ψήνονται μια με αυτό. Η όλο και πιο οργανωμένη στοχοποίηση τους βάζει σε εφαρμογή αστυνομικά σχέδια ελέγχου και πειθάρχησης ολόκληρης της εργατικής τάξης.

Ένα είναι σίγουρο: Όσο η κρίση βαθαίνει, η κρατική βία θα εφαρμόζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Πρέπει να αναγνωρίσουμε τα κρατικά σχέδια που στοχεύουν σε εμάς και να μιλήσουμε για λογαριασμό μας. Να οργανωθούμε. Να υπερασπιστούμε την τάξη μας.

Για να δείτε ολόκληρη την αφίσα πατήστε εδώ.

πηγή : https://antifasouth.gr/politiki-ekdilosi-kato…