Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 στις 18.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση για να σπάσει η τρομοκρατία των καναλιών

Εδώ και μία βδομάδα, βιώνουμε μια πρωτοφανή προπαγάνδα από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ένας καταιγισμός τρομοκρατικής προπαγάνδας μεγατόνων, που ο τηλεθεατής μοιάζει απροστάτευτος. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν πολλοί που επιλέγουν την τηλεόραση για διασκέδαση, και αρκετοί για ενημέρωση και συντροφιά. Αυτή η εγκεφαλικη πλυση τρομοκρατιας Χρειάζεται να σταματήσει. Χρειάζεται εμείς να την σταματήσουμε. Επί μία βδομάδα ένας καθημερινός βιασμός της ψυχικής υγείας και νοημοσύνης των τηλεθεατών.

δεν σημαινει οτι επειδη ειμαστε θεατες σε εναν βιασμο δεν εχουμε ευθυνη.

το κακο υπαρχει οπου το καλο αδρανει και με την αδρανεια μας ειμαστε ολοι εν δυναμη κακοι..

ξεκιναμε σημερα σαββατο 4 ιουλη στις 6 το απογευμα, με μια συγκεντρωση εξω απ τα γραφεια του μεγκα ωστε να σταματησει η τρομοκρατια των καναλιων. γιατι το σκοταδι νικιεται με φως και η αγνοια με γνωση. δεν τα βαζω με οσους ψηφιζουν ναι γιατι φοβουνται. τα βαζω με αυτους που δημιουργουν το φοβο. μια μεγαλη συγκεντρωση εξω απο τον πρωταθλητη προπαγανδας και διαφθορας μεγκα ειναι η αρχη για να γινει ξεκαθαρο οτι τα λογια τους εχουν συνεπειες, δεν μπορουν να φοβιζουν και να κατευθυνουν εναν λαο χωρις συνεπειες.η δικτατορια υποβολης χρειαζεται να λαβει τελος. το χρωσταμε σε ολους φιλους, γνωστους, συγγενεις και σε εμας τους ιδιους σαν το ελαχιστο που μπορουμε και οφειλουμε να κανουμε . να γινουμε η φωνη για εμας και για ολους οσους ειπαν φτανει πια η τρομοκρατια της προπαγανδας. Να γινει ξεκαθαρο στα συστημικα καναλια οτι δεν μας πιπιλανε το κεφαλι και καθομαστε με σταυρωμενα χερια και με την προσδοκια οτι θα ακουστει στα βιασμενα αυτια των τηλεθεατων μια συμβολικη μελωδια αντιστασης .

Η γη και η δραση μας ενωνει. Η δραση για τη γη και την ελευθερια.

πηγή : email που λάβαμε στις 4 Ιούλιος 08h


1 2 3 4

Λεμε οχι στην τρομοκρατια των μηδεια.

Λεμε οχι στην τρομοκρατια των μηδεια Συγκεντρωση σημερα Σαββατο 4-7 εξω απο το μεγκα για να σπασει η τρομοκρατια των καναλιων.

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/58235/


1 2 3 4

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ MEGA

Λεμε οχι στην τρομοκρατια των μνημονιακών καναλιών

καλεσμα όλων των ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ έξω απο MEGA

Ημέρα/Ώρα: 04/07/2015 στις 6 μμ.

Τοποθεσία: αμπελοκηποι / MEGA CHANNEL - ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ Ρούσου Δ. 4 & Λεωφόρος Μεσογείων 117, Αθήνα -Αμπελόκηποι

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/58248/


1 2 3 4

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ MEGA

από Αναρχικοι/Αντιεξουσιαστες

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ MEGA

(ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝΤ)

4/7 18:00

πηγή : https://athens.indymedia.org/event/58250/