Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

6ο Festival Βρύσης Τυρνάβου

Η μουσική είναι η δύναμή μας!

Το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου ξεκίνησε το 2011 απο μια παρέα φίλων με κοινό παρονομαστή την ανιδιοτελή αγάπη για την μουσική και την μετάδοσή της μέσα απο εναλλακτικές και αυτοδιαχειριζόμενες ενέργειες.

Ορμώμενοι απο τις κοινωνικοπολιτικές τους ανησυχίες, πλαισίωσαν το Φεστιβάλ με συλλογικότητες και ομάδες που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Τα προηγούμενα χρόνια έγινε μια προσπάθεια ενίσχυσης και συμπαράστασης στο Τμήμα Αντιμετώπισης Δυσκολιών Μάθησης & Αναπηρίας "ΤΟ ΣΤΕΚΙ" που λειτουργούσε στον Τύρναβο, καθώς και στο Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Λάρισας. Συμμετείχαν η Φωτογραφική Λέσχη και η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισας. Τελευταία πλαισίωσαν το φεστ κ συμμετείχαν σε αυτό τα ''Αντισώματα'' κ το αυτοοργανωμένο αθλητικό σωματείο ''Μαρίνος Αντύπας'' καθώς και μεμονωμένα άτομα που μας χάρισαν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

Ένα διήμερο φωτιά...

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου δίνει δυνατά το παρόν! Σε μια υπέροχη τοποθεσία με μεγάλα πλατάνια και φυσική λίμνη με πηγή, τα όμορφα vibes και οι μουσικές έχουν τον πρώτο ρόλο.

Είστε όλοι καλεσμένοι να παρτάρουμε μαζί!!!

Day 1: Παρασκευή 2/9

Day 2: Σάββατο 3/9 13.00 Mεσημεριανή τσιπουροκατάσταση με acoustic set by: Marielito + Akten Tirama

Και τις 2 μέρες μετά το τέλος της συναυλίας θα συνεχιστεί η βραδιά με dj's set και ατελείωτο πάρτυ!!!

Bazaar χειροποίητων δημιουργιών, Fanzines, Distro, Vinyl, T-shirts.

FREE CAMPING, BAR, BBQ, WC

Ticket: 5 ευρώ τη μέρα, προπώληση 2ημερου 8 ευρώ

Προπώληση: Στο Περίπου, Snuff Tobacco Store, Group!e

Όσοι είναι απο μακριά και θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια 2ημέρου μπορούν να κάνουν κράτηση στέλνοντας τα στοιχεία τους στην σελίδα του φεστιβάλ και θα τα παραλάβουν στην είσοδο.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ:

Δρομολόγια ΚΤΕΛ από Λάρισα για Τύρναβο έχει ανα μία ώρα.

Εναλλακτική πρόταση:

Παίρνετε το λεωφορείο απο το ΚΤΕΛ Λαρίσης για Ελασσόνα (ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ) και ζητάτε στάση στην Βρύση Τυρνάβου. Απο τη στάση περπατάτε περίπου 1 χλμ.

- Για όσους έρθετε ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΡΙΣΗΣ Μπαίνετε μέσα στην πόλη της Λάρισας και ακολουθείτε πινακίδες προς Ελασσόνα - Κοζάνη. Φτάνοντας στο ύψος του Τυρνάβου, συνεχίζετε πάνω στην εθνική, μετά απο 1 χλμ περίπου, στρίβετε δεξιά όπου σε 2 λεπτά ο δρόμος σας βγάζει στην Βρύση! Πάνω στην στροφή θα υπάρχουν και δικές μας ταμπέλες για να μην μπερδευτεί κανείς και πάρει τον ανήφορο για την Μελούνα

- Για όσους έρθετε ΟΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ περνώντας τα Τέμπη α) αμέσως μόλις συναντήσετε την διαχωριστική νησίδα, στρίψτε δεξιά στον παράδρομο για Μακρυχώρι (γλιτώνετε και τα διόδια 1,40 ευρώ) μέχρι να συναντήσετε ταμπέλα για Γυρτώνη - Τύρναβο.

β) αν δεν βγείτε στον παράδρομο συνεχίζετε πάνω στην εθνική, αφήνετε την πρώτη έξοδο για Λάρισα και αμέσως στα 100 μέτρα βρίσκετε ταμπέλα για Κοζάνη - Γυρτώνη - Τύρναβο.

Φτάνοντας στον Τύρναβο, ακολουθείτε πινακίδες για Νέα Εθνική Οδό προς Ελασσόνα. πάνω στην εθνική, μετά απο 1 χλμ περίπου, στρίβετε δεξιά όπου σε 2 λεπτά ο δρόμος σας βγάζει στην Βρύση! Πάνω στην στροφή θα βρείτε και δικές μας ταμπέλες!

http://www.allaboutfestivals.gr/3/1/festivals/376/%CE%A6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB-%CE%92%CF%81%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%A4%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85/

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/65703/