Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 στις 19.30

(αναβάλλεται) Αντιφασιστικό φεστιβάλ

Το αντιρατσιστικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιούτανε 27/8 στο αθλητικό κέντρο αγ. Βάρβαρα στον πύργο αναβάλετε επ αορίστων για σοβαρούς έκτακτους λογούς. Ο αγώνας όμως εναντία στην εκμετάλλευση και το ρατσισμό δεν αναβάλετε δεν επιτρέπουν οι καιροί να δοθούν αναβολές αντιθέτως συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αυτό θα το αποδείξουμε όλοι μαζί με όπλο την αλληλεγγύη.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με νέα ημερομηνία για την όποια θα ενημερωθείτε

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

πηγή: https://www.facebook.com/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%9C%CE%AD%CF%84%CF%89%CF%80%CE%BF-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-659627567466753/


Σάββατο 27 Αυγούστου-Πύργος,Αγ.Βαρβάρα

"Δίπλα στους πρόσφυγες-Ενάντια στον εθνκισμό και τον φασισμό"

-Ομιλίες και συζήτηση πάνω στο θέμα (απο 19:30)

-LIVE (από 21:00)
>Ζωή Τάχα
>Obsessed
>Άγρια Δύση

Κλείστε τις πόρτες,σφραφίστε τα παράθυρα,έρχονται οι μετανάστες!

Αυτή ήταν η αντίδραση της ευρώπης για τον άθρωπο.Την ευρώπη που κυρήττει πολέμους για το χρήμα και τώρα χλευάζει τον άνθρωπο που οι ίδοι ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον εμπόλεμο πλέον τόπο του. Στην χρονική συγκυρία που βρισκόμαστε,αντιμετωπίζουμε την ευρώπη-Φρούριο που έχει κλειστές όλες τις διόδους εισροής των μεταναστευτικών-προσφυγικών ρευματών.Σε αυτή την χρονική στιγμή που ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη που έχει να επιδείξει η ευρώπη, και κατ'επέκταση και η ελλάδα ως μέρος της είναι επιτακτικά όσο ποτέ,η ευρώπη επιλέγει τα κλειστά σύνορα και την περιθωριοποίηση των μεταναστών σε σύγχρονες φαβέλες εμπνευσμένες αυτήν τη φορά από τον «Δυτικό» πολιτσμό.

Και αυτό καταδεικνύει και την κατάσταση που επικρατεί στην ευρώπη.Μία ευρώπη περιχαρακωμένη από διασπαστικές τάσεις που βολέυεουν την έξαρση του ρατσισμού και κατ'έπεκταση του φασισμού.Από την ελλάδα και την έξαρση των φαινομένων κατά των μεταναστών λόγω και της εγκληματικής δράσης της χρυσής αυγής,μέχρι την αυστρία και την βρετανία,όπου πρόσφατα φάνηκαν έντονες ρατσιστικές αντιλήψεις να αναδύονται λόγω του δημοψηφίσματος.Οι εθνικές κυβερνήσεις σε αυτήν την κατάσταση απαντούν με τα πλέον ξενοφοβικά ένστικα και προβάλουν την ακροδεξιά ατζέντα που τείνει να διαμορφωθεί στην ευρώπη.

Η απάντηση σε όλο αυτό είναι μία.Αλληλεγγύη έμπρακτη στους μετανάστες-πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τον τόπο τους για ένα καλύτερο αύριο.Καμία ανοχή σε φαινόμενα ρατσισμού και φασισμού απ'όπου και αν προέρχονται.Μεσα από το πρόταγμά μας να μην αφησούμε κανένα περιθώριο εξάπλωσης.

Ως Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλείας καλούμε στην άμεση δράση κατά των φαινομένων αυτών και στην συλλλογικοποίηση της δράσης μας άμεσα,μέσα και από την δική μας κριτική αντίληψη για τις κοινωνικές δομές, την αστική-συντηριτική θεώρηση των πραγμάτων, που ως άτομα είμαστε ενάντια εξ'αρχής και κόντρα στην λογική τους μιας και είναι και ο βασικός λόγος ανάπτυξης του φασισμού-ρατσισμού στην ίδια την κοινωνία.

  • Αλληλεγγύη στους μετανάστες-πρόσφυγες
  • Καμία ανοχή στον φασισμό
  • Να τσακίσουμε τον ρατσισμό

Αντιφασιστικό Μέτωπο Ηλείας

πηγή : https://www.facebook.com/events/1062708607115658/