Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 19.00

Εκδήλωση-συζήτηση. Στη φυλακή οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 7μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΜ.ΜΠΕΝΑΚΗ 70, ΑΜΦΙΑΛΗ

Στην εξέταση της υπόθεσης για τη δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές στο Πέραμα έχει μπει πλέον η δίκη της Χρυσής Αυγής που αποδεικνύουν περίτρανα τον εγκληματικό της χαρακτήρα. Μια υπόθεση που φαίνεται πως η Χρυσή Αυγή με τη χρηματική στήριξη των εφοπλιστών οργάνωσε επιθέσεις με σκοπό να διαλύσει τα συνδικάτα στη ζώνη τους Περάματος, να ρίξει τα μεροκάματα για τους εργάτες στήνοντας εργοδοτικό σωματείο .

Το κίνημα που πάλεψε στις εργατογειτονιές του Πειραιά , και τους έστειλε να κάθονται στο σκαμνί αυτή την στιγμή και να είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας παλεύει μέσα και έξω από τα δικαστήρια για την παραδειγματική καταδίκη τους και για την απομόνωση τους στις γειτονιές. Όσο και να προσπαθούν να χύσουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο εις βάρος των προσφύγων , βρίσκουν μπροστά τους τοίχος αντίστασης. Το έδειξαν οι μεγάλες κινητοποιήσεις στον Πειραιά, το Ν. Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, την Ξάνθη , την Λέσβο.

Θα συνεχίσουμε σε κάθε γειτονιά πόλη ή νησί όπου οι φασίστες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής προσπαθούν , εκμεταλλευόμενοι την ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ , να βγουν ξανά στο προσκήνιο.

Στεκόμαστε στο πλευρό των προσφύγων και του κινήματος αλληλεγγύης, και ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε τον απεγκλωβισμό των προσφύγων από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Να ανοίξουμε τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τις γειτονιές μας απαιτώντας από την κυβέρνηση να δώσει τώρα χρήματα για τις ανάγκες των προσφύγων.

Συνδεόμαστε με το παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό αντιρατσιστικό και αντιφασιστικό κίνημα που θα διαδηλώσει στις 18 Μάρτη σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα και τον κόσμο. Σε μια περίοδο που η ακροδεξιά νομίζει πως μετά την εκλογή Τραμπ μπορεί να πάρει τα ηνία , εμείς συνδεόμαστε με τους χιλιάδες διαδηλωτές στην Αμερική και στην Ευρώπη για να τσακίσουμε το ρατσισμό, τη λιτότητα, τον πόλεμο και τους φασίστες για να χτίσουμε μια καλύτερη κοινωνία.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...