Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 12.00

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Ενώ τα υπάρχοντα πολιτικά χαρτιά που παίζουν οι αστοί δείχνουν να μη μπορούν να βγάλουν το υπάρχον σύστημα από την κρίση, τα ακροδεξιά κινήματα σε Ευρώπη και Αμερική φαντάζουν ως την καλύτερη εναλλακτική λύση στον "πονοκέφαλό" τους. Τα πρόσφατα γεγονότα με την άνοδο του Τραμπ και την παραλίγο εκλογή ακροδεξιού προεδρου στην Αυστρία συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην ελληνική πραγματικότητα γινόμαστε παρατηρητές ενός ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βαθαίνει ακόμα περισσότερο τη συνθηκολόγησή του με το βαθύ κράτος του αστισμού, διακινδυνεύοντας να μεταφέρει το ίδιο σκηνικό και στην Ελλάδα.

Οι φασίστες δυσκολευόμενοι να ανασυγκροτηθούν στην Αθήνα, λόγω της έντονης αποτελεσματικής παρουσίας του αντιφασιστικού κινήματος, διεκδικούν να δημιουργήσουν γεγονότα στην επαρχία και να διαμορφώσουν μισσσαλόδοξο, ρατσιστικό κλίμα. Η αντιμετώπισή τους δεν πρέπει να αρκεστεί σε ακτιβίστικες δράσεις αλλά να πλαισιωθεί με αρκετές δόσεις αποφασιστηκότητας και για το επόμενο βήμα.

Ειναι αναγκαίο να βάλουμε ένα τέλος στην αναμονή του ταξικού κινήματος και να ξαναφέρουμε το όραμα της Αλληλεγγύης και της Αδερφοσύνης, όχι ως επίκληση, αλλά ως ρεαλιστικό σχέδιο που γίνεται πράξη μέσα από την Εξέγερση!

Αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο, 10/12, 12 το μεσημέρι, Άγιος Μελέτης - Σεπόλια.

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2016/12/07/%c...