Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 15.00

10 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Αντιφασιστική πορεία

Καλούμε το Σάββατο 21/1 στις 15:00 σε προσυγκέντρωση στην Παπαζώλη με Αγ. Δημητρίου ως άμεσο αντανακλαστικό στην συγκέντρωση που έχει προγραμματισμένη η εθνικιστική νεολαία θεσσαλονίκης στις 17:00.

Οι φασίστες θα διαδηλώσουν κατά των μεταναστών και των παιδιών τους που θέλουν να ενταχθούν στα σχολεία.

Να μην αφήσουμε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Ούτε στις πόλεις και στα χωριά, τσακίζουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Αντιφασίστες/στριες

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Ιανουάριος 08h


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Aντιφασιστική πορεία

Καλούμε στην αντιφασιτική συγκέντωση το Σάββατο στις 15:00μμ στην Αγ. δημητρίου με Παπαζώλη.

Ρατσισμός, εθνικισμός, φασισμός
δε χωράνε στα σχολεία μας ,στα σωματεία μας, στις γειτονιές μας

Ελευθεριακή συνδικαλιστική ένωση Θεσσαλονίκης

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Ιανουάριος 01h


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Mετά τις πολυάριθμες αποτυχημένες απόπειρες των φασιστών της πόλης μας να καλέσουν συγκέντρωση, η νεο-εμφανισθείσα «Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης» καλεί σε φασιστική συγκέντρωση, στις 21/1/2017 στη συμβολή των οδών Λαγκαδά με Αγίου Δημητρίου.

Οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών που έκαψαν τον Χορτιάτη, οι λαδέμποροι και οι λοιποί μαυραγορίτες που πλούτισαν στην πλάτη του πολυεθνικού προλεταριάτου και της εβραικής κοινότητας της πόλης, αυτοί που πάντα ήταν το πιστό σκυλί των αφεντικών, αυτοί που κάποτε οχυρώνονταν στο κτήριο της ΧΑΝΘ φοβούμενοι το τιμωρό χέρι των ανταρτών, αυτοί δεν είναι σήμερα ικανοί ούτε το βάρος των επιλογών τους να αναλάβουν.

Σήμερα, πιο έντονα από ποτέ άλλοτε, ο αντιφασισμός γίνεται πράξη στο δρόμο.
Οι καταπιεσμένοι αυτού του κόσμου είμαστε και θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό, ενάντια στο μίσος για τη ζωή.
Γι αυτό και είναι οι αντιφασίστες και αντιφασίστριες, εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, μετανάστες/τριες, lgbtqi+ άτομα, που θα σταθούμε απέναντι τους τη Κυριακή.

ΖΗΤΩ Η ΖΩΗ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 / 1, στις 15:00, Παπαζώλη με Αγ. Δημητρίου

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης
lib_thess@hotmail.com
libertasalonica.wordpress.com

πηγή : https://libertasalonica.wordpress.com/2017/01
πηγή : email που λάβαμε στις 18 Ιανουάριος 10h


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση

Στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι ξένοι…

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας βίαιης φτωχοποίησης όλων των τομέων της ζωής μας. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις εξυπηρετώντας το ντόπιο και διεθνές κεφάλαιο ασκούν πολιτικές μνημονίου όπως είναι η αβάσταχτη φορολογία, η μείωση των συντάξεων, η διάλυση των εργασιακών κεκτημένων, ενώ παράλληλα υποβαθμίζουν κοινωνικές παροχές, όπως π.χ. η εκπαίδευση, η υγεία κτλ. Αυτός ο οικονομικός πόλεμος που εφαρμόζεται στον ελλαδικό χώρο δεν είναι ξεκομμένος από τη σύγχρονη μορφή και τάση του νεοφιλελευθερισμού, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και του κεφαλαίου να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Πόλεμοι με οικονομικό κίνητρο, και οικονομική εξαθλίωση είναι τα αίτια που έχουν εκτοπίσει εκατομμύρια ανθρώπους και τους έχουν ωθήσει σε φυγή και σε έναν αγώνα καθημερινής επιβίωσης. Επομένως, δεν μπορούμε να θεωρούμε τους μετανάστες υπαίτιους της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στον ευρωπαικό χώρο. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι βαθύτερη αιτία αποτελεί η επιθυμία των λίγων για επιπλέον συσσώρευση πλούτου και απέναντι σε αυτούς πρέπει να οργανώσουμε τον αγώνα μας, μαζί με τους μετανάστες.

…οι μετανάστες είναι της γης οι κολασμένοι.

Η ελληνική κυβέρνηση, εφαρμόζοντας μία άκρως αντιμεταναστευτική πολιτική (που συμφωνεί άλλωστε με την κεντρική πολιτική γραμμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης), υψώνει φράχτες στα όρια του ελλαδικού χώρου, κλείνει σύνορα και εγκλωβίζει χιλιάδες μετανάστες σε hotspots. Τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία επικρατούν άθλιες συνθήκες διαβίωσης (έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στοιχειώδους υγιεινής κλπ), θέτουν τους μετανάστες εκτός κοινωνικού ιστού, περιθωριοποιώντας τους και μετατρέποντάς τους σε ανθρώπους β' κατηγορίας. Η συγκεκριμένη πολιτική έχει μετατραπεί σε κανονικότητα. Από τη μία, ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας υιοθετεί την παραπάνω μισάνθρωπη κατηγοριοποίηση και εφαρμόζει ανάλογες πρακτικές προς τους μετανάστες, και από την άλλη, οι ίδιοι οι μετανάστες εξοικειώνονται, ως ένα βαθμό, με αυτήν την προβληματική αντίληψη.

Προφανώς και δεν αγιοποιούμε τους μετανάστες. Όπως σε κάθε κοινωνικό σύνολο, έτσι και σε αυτό, υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετικές καταβολές και νοοτροπίες. Οι μετανάστες, παρόλα αυτά, αντιμετωπίζονται άκριτα από ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας ως ένα σύνολο εγκληματιών που ήρθαν να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας. Δεν είναι τυχαία η συμβολή των ΜΜΕ στην καλλιέργεια αυτών των ξενοφοβικών λογικών με την επιλεκτική προβολή θεμάτων που στοχοποιούν τους μετανάστες.

~ * ~

Η ξενοφοβία είναι το όπλο τους…

Η άνοδος του εθνικισμού σε περιόδους κρίσης και η αφήγηση της κουλτούρας τού μίσους σε οτιδήποτε διαφορετικό από τη δήθεν κοινή ταυτότητα είναι πάγια τακτική αποπροσανατολισμού της κοινωνίας από την πηγή του προβλήματος, δηλαδή τις πολιτικές που ασκούνται από τα πάνω (κυβέρνηση, Ε.Ε.). Οι εθνικιστές, από όποια χώρα κι αν κατάγονται, διαιωνίζουν την επίπλαστη κοινωνική διαμάχη μεταξύ των από κάτω, στοχοποιούν τους κοινωνικά ασθενέστερους και διαχέουν τη μισαλλοδοξία.

…η αλληλεγγύη και η άμεση δράση το δικό μας.

Η απάντηση που οφείλει να δοθεί σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις /εκδηλώσεις/πορείες/ομαδοποιήσεις που διαχέουν το μίσος, το φόβο και τις έχθρες δεν αποτελεί χρέος μονάχα του αντιφασιστικού κινήματος. Είναι χρέος της κοινωνίας στο σύνολό της να υψώσει εκείνα τα αναχώματα που θα εμποδίσουν την επέλαση του φασισμού και του κανιβαλισμού στις πτυχές του ανθρώπινου βίου. Είναι χρέος όλων μας να είμαστε εκεί. Τότε, σήμερα, πάντα.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

το Σάββατο 21/01 στις 15:00 (αυστηρά!!!) σε προσυγκέντρωση στη

Παπαζώλη με Αγ. Δημητρίου

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΝA MHN ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ
ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

«…Κανένας δε διαλέγει τα στρατόπεδα προσφύγων
ή τον πλήρη σωματικό έλεγχο σε σημεία
όπου το σώμα σου πονούσε
ή τη φυλακή,
εκτός κι αν η φυλακή είναι ασφαλέστερη
από μια πόλη που φλέγεται….»

απόσπασμα από ποίημα της Κενυάτισσας ποιήτριας Ουαρσάν Σάιρ

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας»

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Ιανουάριος 14h


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

''Ο φασισμός πολεμιέται κάθε μέρα στους δρόμους, στο χώρο εργασίας τα σχολεία και τις γειτονιές σε κάθε πεδίο αναπαραγωγής της προλεταριακής ταυτότητας. Μέσα από την οργάνωση με ταξικά και πολιτικά χαρακτηριστικά περνάμε στην αντεπίθεση χτίζοντας το δρόμο για την κοινωνική επανάσταση, την αταξική κοινωνία ισότητας και ελευθερίας.''

To Σάββατο 21/1 στις 15:00 καλούμε σε προσυγκέντρωση στην Παπαζώλη με Αγ. Δημητρίου ως απάντηση στην συγκέντρωση που έχει προγραμματισμένη η εθνικιστική νεολαία θεσσαλονίκης στις 17:00 «κατά των μεταναστών στα σχολεία μας και κατά της ακροαριστερής παρακρατικής τρομοκρατίας».

Η απάντησή μας είναι:

αντίσταση - συλλογικοποίηση - οργάνωση - επίθεση.

απ' τα χέρια που χαιρετούν φασιστικά…
στις υψωμένες γροθιές στα μέτωπα του ταξικού αγώνα…
αντιφασισμός σημαίνει οργάνωση

Κατάληψη libertatia

πηγή : http://libertatiasquat.blogspot.com/2017/01/b...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Αντιφασιστική Πορεία

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Μετά το κάλεσμα-παρωδία των φασιστών στις 8/1 12:00, όπου φοβούμενοι την απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος ανακοίνωσαν την τοποθεσία μόλις δύο ώρες πριν (στις 10:00) , αποφάσισαν να ξεμυτίσουν ξανά για να ξεβράσουν το ρατσιστικό και ξενοφοβικό τους δηλητήριο στην πόλη μας. Πιο συγκεκριμένα η εθνικιστική νεολαία θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση το Σάββατο 21/1 κατά των μεταναστών και των παιδιών τους που θέλουν να ενταχθούν στα σχολεία. Και αυτή τη φορά όπως και κάθε φορά θα μας βρουν απέναντί τους σε όποια γωνιά του δημοσίου χώρου και αν αποφασίσουν να ξεμυτίσουν. Θα είμαστε απέναντι σε όποια «μαχητική εθνικιστική ομάδα» και αν ξεπηδήσει, σε όποια «επιτροπή κατοίκων» και «πατριωτική ένωση» και αν εμφανιστεί

Ο φασισμός εναντιώνεται στην ίδια την ζωή. Δεν πέρασε άλλωστε και πολλής καιρός από την δολοφονία του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν και του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα, οι επιθέσεις στον κόσμο του αγώνα, σε μετανάστες και σε όποιον δεν είναι αρεστός στους ίδιους συνεχίζουν. Πρόσφατο παράδειγμα, η εισβολή και τραμπούκικη συμπεριφορά τους εναντίον γονιών και δασκάλων σε δημοτικό σχολείο του Περάματος, με αφορμή την ένταξη των προσφυγόπουλων στο σχολείο. Για μας, όμως, που ξέρουμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει προσφυγιά και μετανάστευση όντας πολλοί από μας και οι ίδιοι παιδιά μεταναστών, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι αδέρφια μας και φυσικά καλοδεχούμενοι στα μέρη, τις γειτονιές και τα σχολεία μας. Αντίθετα, οι φασίστες, οι ρατσιστές και οι ξενοφοβικοί είναι αυτοί που δεν χωράνε και δεν θα τους αφήσουμε σπιθαμή γης. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε κόντρα στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά, για έναν κόσμο χωρίς σύνορα και κράτη, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση. Για μια κοινωνία ελευθερίας, ισότητας και αλληλεγγύης. Για αυτό, καλούμε κάθε συμμαθήτρια/τη μας να συμμετέχει στην αντιφασιστική πορεία της 21/1 στις 15:00 στην Παππαζωλή με Αγίου Δημητρίου ενάντια στο κάλεσμα της εθνικιστικής νεολαίας θεσσαλονίκης δυο ώρες αργότερα στο ίδιο μέρος.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/1 15:00 (Παπαζώλη και Αγ.Δημητρίου)

αυτόνομο σχήμα μαθητών «Αταξία»

πηγή : http://asmataxia.espivblogs.net/2017/01/19/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf-211-1500-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

KEIMENO-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ 21/1

ΖΟΥΜΕ, ΜΙΣΟΥΜΕ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σε έναν τόπο όπως αυτός που ζούμε, με την προσφυγιά και τη μετανάστευση να βιώνεται εδώ και πολλές γενιές, θα περίμενε κανείς έννοιες όπως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη να είναι αυτονόητες. Παρόλα αυτά γινόμαστε μάρτυρες πολλών παραδειγμάτων μισανθρωπίας και όξυνσης του κοινωνικού κανιβαλισμού με πρόσχημα το προσφυγικό και την ένταξη προσφυγόπουλων στα σχολεία. Γενικά, όπως ξέρουμε, όταν το κράτος δεν μπορεί με τα νόμιμα μέσα του να καταστείλει ή να φοβίσει τους από τα κάτω, οπλίζει και χρησιμοποιεί φασιστικές συμμορίες να κάνουν την βρώμικη δουλειά. Μπράβοι, μαχαιροβγάλτες και όλων των ειδών τα σκουπίδια(που μέσα σε αυτά σημαιοφόροι είναι οι μπάτσοι)συνεργάζονται για να πνίξουν κάθε φωνή αντίστασης και αξιοπρέπειας. Ως σύγχρονοι ταγματασφαλίτες, στέλνονται στις γειτονιές και στα σχολεία ξυλοκοπώντας ανυπεράσπιστους ανθρώπους, μαχαιρώνοντας αντιφασίστες μουσικούς και γενικότερα μέσα από επιθέσεις σε χώρους στέγασης μεταναστών και καταλήψεις.

Συγκεκριμένα, το τρανταχτό παράδειγμα του Ωραιόκαστρου που από την αρχή της μεταφοράς των προσφύγων στην περιοχή εμφανίστηκαν ρατσιστικές /φασιστικές συμπεριφορές, όπως η άρνηση κάποιων γονέων να πάνε σχολείο τα παιδιά τους με τα προσφυγόπουλα με την πρόφαση ότι τίθεται θέμα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αποκορύφωμα αυτών των εμετικών συμπεριφορών, οι πρόσφατοι τραμπουκισμοί των χρυσαυγιτών, χέρι-χέρι με κάποιους μισάνθρωπους(που θέλουν να αποκαλούνται γονείς) και μπροστάρη τον λαγό, σε σχολείο του περάματος για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Να σημειωθεί ότι το Πέραμα, ως προσφυγομάνα του Πειραιά πρωτοκατοικήθηκε από πρόσφυγες της Μ. Ασίας και του πόντου που ήρθαν κυνηγημένοι από το πόλεμο και την εξαθλίωση. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που οι ρόλοι πρέπει να ξανά μοιραστούν και να αποκατασταθεί η αλήθεια. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ρατσιστική έκφανση των επιχειρημάτων που χρησιμοποιούν όλοι αυτοί οι μικροαστοί, φασίστες της διπλανής πόρτας. Οι οποίοι θεωρούν πως βρίσκονται σε κίνδυνο να μολυνθούν και να προσηλυτιστούν από κατατρεγμένα ανήλικα παιδιά και οικογένειες που ερχόμενοι από πόλεμο αντικρίζουν και βιώνουν την εξαθλίωση και την κοινωνική απομόνωση που τους προσφέρει η ευρώπη-φρούριο. Τα άρρωστα μυαλά όλων αυτών, οι μολυσμένες με ξενοφοβία και ρατσισμό αντιλήψεις που γεννούν και μεταδίδουν στα παιδιά τους είναι το πιο επικίνδυνο μικρόβιο που μολύνει την κοινωνία ολόκληρη.

Από την πλευρά μας εμείς δηλώνουμε ότι, θα στείλουμε κάθε νοσταλγό του χίτλερ και του παπαδόπουλου πίσω στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και στα πιο βαθιά πηγάδια. Όπως οι αντιφασιστικές πολιτοφυλακές τους τσάκιζαν στα αναχώματα του Γράμμου και στα στενά της Αθήνας τα χρόνια του εμφυλίου, έτσι και τώρα τσακίζονται με παραδείγματα όπως το περιστέρι, τα προσφυγικά, την βέροια, την καβάλα κι άλλα πολλά. Ο μαχητικός αντιφασισμός είναι το όπλο που θα επιστρέψει ένα ποσοστό βίας(και κάτι παραπάνω) σε όλους αυτούς τους θρασύδειλους που φαντάζονται έναν "καθαρό" κόσμο χωρίς την διαφορετικότητα και την ελευθερία. Στην αντίπερα όχθη, ένας "άλλος κόσμος" αντιμάχεται καθημερινά, μέσα από τις καταλήψεις, τις φυλακές, τους χώρους εργασίας, τα σχολεία και το σπιτικό του, να μην περάσει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

"Ένας κόσμος" χωρίς σύνορα, πατρίδες και θρησκείες που χωράει κάθε καταπιεσμένο που δεν σκύβει το κεφάλι. Για εμάς αυτός ο κόσμος πραγματώνεται μέσα από την ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων αλλά και από την δημιουργία νέων ελεύθερων κοινωνικών χώρων, καταλήψεων-στέγες μεταναστών/προσφύγων, αντιφασιστικών στεκιών και συνελεύσεων γειτονιάς σε κάθε χωριό και σε κάθε πόλη.

Το Σάββατο 21/1 οι κρυμμένοι φασίστες αυτής της πόλης, για άλλη μια φορά θα αποπειραθούν να ξεμυτίσουν σε ένα πιο κεντρικό σημείο, πάνω από το στέκι μας στο πάρκο των εθνών(Λαγκαδά &Αγ.Δημητρίου). Για άλλη μια φορά θα τσακιστούν από όλους εμάς. Από όλους εμάς που αντιστεκόμαστε, στην λήθη της νωπής προσφυγικής μνήμης που έχουν οι γειτονιές μας και σε όσους προσπαθούν να την αποτινάξουν και να την βεβηλώσουν. Ήταν, είναι και θα είναι εχθροί μας μέχρις εσχάτων. Υπερασπίζοντας μέχρι τέλους την ζωή δεν θα αφήσουμε την σαπίλα του ναζισμού και του φασισμού να μολύνει καμία γειτονιά, κανένα σχολείο, καμία πλατεία, κανένα χωριό. Για ακόμα μία φορά ο μαχητικός αντιφασισμός θα βρεθεί στο δρόμο να τσακίσει τους εχθρούς της ελευθερίας και της ζωής.

Ούτε σπιθαμή γης και στο πάρκο των εθνών, που να θυμίσουμε λυμαίνονται επί τρία χρόνια και πάρκο δεν είδαν. Καλούμε λοιπόν, κάθε αντιφασίστρια/στα και κάθε αντιστεκόμενο κομμάτι της Θεσσαλονίκης, να πλαισιώσει την αντιφασιστική πορεία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21/1

15:00

ΠΑΠΑΖΩΛΗ ΚΑΙ Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

"Η βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα

σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή"

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

Αντιφασιστικό/Αντιεξουσιαστικό στέκι Κάμενικ


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

πηγή : https://el-gr.facebook.com/AKthess/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Αντιφασιστική πορεία

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο»


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Αφισοκόλληση & πανό στο Βαρδάρη για την απόπειρα φασιστικής συγκέντρωσης το Σάββατο (21 Γενάρη)

Αφισοκόλληση & πανό στο Βαρδάρη για την απόπειρα φασιστικής συγκέντρωσης το Σάββατο.
-Αντιφασιστική Πορεία, Σάββατο 21 Γενάρη, στις 3 (συμβολή Αγ. Δημητρίου & Παπαζώλη)

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!

πηγή : http://laikhvivliot.blogspot.gr/2017/01/21.html