Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 15.30

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Την Πέμπτη 10 ΝΟΕΜΒΡΗ, με απόφαση της συλλογικότητας «Πολίτες κατά των Πλειστηριασμών στα Μεσόγεια» πραγματοποιήθηκε μαζική παρέμβαση- κινητοποίηση στην εφορία Παλλήνης ενάντια στην επίσπευση κατασχέσεων και πλειστηριασμών για χρέη προς το δημόσιο, με απόφαση της κυβέρνησης σε εφαρμογή των δεσμεύσεων του 3ου Μνημονίου.

Υπήρξε μαζική συμμετοχή συναγωνιστών που παρέμειναν για πάνω από μία ώρα στην είσοδο της εφορίας ενημερώνοντας, τον κόσμο, φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας την ανακοίνωση της συλλογικότητας.

Στη συνέχεια περιόδευσαν μέσα στην εφορία Παλλήνης στους εργαζόμενους όσο και στους πολίτες που βρίσκονταν εκεί και πραγματοποίησαν παράσταση στην έφορο της Παλλήνης.

Απαίτησαν να μην προχωρήσουν οι υποθέσεις κατασχέσεων σε κατοικίες και περιουσιακά στοιχεία του λαού που είναι χτυπημένος από την κρίση και τις περικοπές ενώ επισήμαναν ιδιαίτερα τις κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς που εκδίδονται για χρέη και ιδιαίτερα τώρα για τον ΕΝΦΙΑ!

Η έφορος προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι εκτελεί εντολές και δεν αποφασίζει η ίδια γι αυτά αλλά το Υπουργείο κεντρικά ενώ δήλωσε ότι υπηρεσιακά επισημαίνει και η ίδια τις ενστάσεις της, αλλά τις εκτελεί...

Οι διαμαρτυρόμενοι επέμειναν ότι δε θα αποδεχτούν τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις και επισήμαναν και τις προσωπικές ευθύνες της εφόρου και των υπηρεσιακών υπευθύνων στην διαδικασία αυτή που εφαρμόζουν.

Διαμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού την επόμενη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στις 3.30μμ στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, όπου έχει σταματήσει πλήρως η λειτουργία του σε ότι αφορά τη διενέργεια πλειστηριασμών από την δράση των αγωνιζόμενων και της συλλογικότητας.

πηγή : http://epitropi3den.blogspot.com/2016/11/blog...