Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στις 17.30

Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2017

2 μέρες έμειναν για το φεστιβάλ Αναιρέσεις 2017!

Δύο μέρες έχουν μείνει για την έναρξη του φεστιβάλ Αναιρέσεις 2017, το οποίο θα λάβει χώρα στα Παλαιά Σφαγεία! Πιστό στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού του, το φεστιβάλ Αναιρέσεις έχει πλέον μπει στην τελική ευθεία των προετοιμασιών του για να ανοίξει τις πύλες του.

2 ημέρες και νύχτες με πολιτικές εκδηλώσεις και συζητήσεις που επιχειρούν να προσεγγίσουν κορυφαία ζητήματα της κοινωνικής και πολιτικής διαπάλης, όπως είναι το ζήτημα του πολέμου και των επεμβάσεων αλλά και της αναγκαίας αντιπολεμικής διεθνιστικής απάντησης , αλλά και με αφορμή τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή επανάσταση συζητάμε για την τέχνη, της σχέση της με την πολιτική και την κοινωνία, τη ρωσική πρωτοπορία, την προλεταριακή κουλτούρα κλπ.

Ο δρόμος προς το φετινό φεστιβάλ σηματοδοτείται από την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και των «δανειστών» ΕΕ - ΔΝΤ να κόψουν και να ράψουν το 4ο μνημόνιο. Καλούμαστε λοιπόν να συμβάλλουμε με το δικό μας ειδικό βάρος στην πάλη για την ανατροπή παλιών και νέων μνημονίων αλλά κυρίως στην αναγκαία αντεπίθεση του μαζικού κινήματος και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Το φετινό μας σύνθημα «Κάτω η τέχνη σας - Κάτω ο έρωτας σας - Κάτω το σύστημά σας - Να κάνουμε την ανάγκη ιστορία!» συμπυκνώνει την προσπάθεια να διδαχθούμε από τις επαναστάσεις του χθες για να προκαλέσουμε τα δικά μας αναγκαία ρήγματα σήμερα.

Όπως πάντα το φεστιβάλ των Αναιρέσεων θα είναι και μια μεγάλη γιορτή, μια όαση πολιτισμού των κάτω, της σύγχρονα λαϊκής και νεολαιίστικης έκφρασης.

Αναλυτικά:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΝΤΕΟ

1η μέρα Αναιρέσεις Πάτρας 2017: Sneaky Mustard, Void Droid, Cyanna Mercury, Naxatras

2η μέρα Αναιρέσεις Πάτρας 2017: Stand Up Comedy με τους Θεοδωρόπουλο - Μαθιουδάκη, Social Waste με Αντίποινα και Dj Magnum, Rebetien - Σκούτας - Μηταράκης

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ

Διοργάνωση: νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νέο Αριστερό Ρεύμα για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ανδριανοπούλου Χριστίνα (6979751501)

anaiexreseis.pexatras@gmexail.com

http://anaireseis-patras.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/events/1397509726982…

πηγή : http://anaireseis-patras.blogspot.gr/2017/05/…