Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

24ο camping antinazi zone- YRE

Και τώρα μια ανακοίνωση που θα σας ζεστάνει

Έχεις βαρεθεί τα χιόνια και τα κρύα; Έλα να μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε το καλοκαίρι! Μέσα στην καρδιά του χειμώνα θα μιλήσουμε για το επόμενο 24ο κάμπινγκ του Antinazi Zone - Y.R.E. που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στην πανέμορφη Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στο Πευκί.

Από την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 6 Αυγούστου, άνθρωποι όλων των ηλικιών απ' όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, θα βρεθούμε για 10 μέρες και θα στήσουμε μια μικρή κοινωνία σαν αυτή που θέλουμε να φτιάξουμε. Συλλογικά, αλληλέγγυα, αυτοδιαχειριζόμενα με όρεξη και κέφι.

Το ότι φέτος κλείσαμε το κάμπινγκ μας νωρίτερα από κάθε άλλη φορά έχει να κάνει με την επιδίωξη μιας ακόμα καλύτερης διοργάνωσης σε ακόμα περισσότερο οικονομικές τιμές και σε ένα πολύ ωραίο κάμπινγκ που θα είναι σχεδόν όλο δικό μας.

Το κάμπινγκ βρίσκεται σε μια καταπράσινη τοποθεσία πολύ κοντά στο χωριό Πευκί. Έχει μπροστά του μια ωραία και ήσυχη παραλία, απέναντί του την Σκιάθο και το Τρίκερι του Ν. Πηλίου και σε κοντινή απόσταση πανέμορφες παραλίες και χωριά της Β. Εύβοιας.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του κάμπινγκ θα γίνουν: συναυλίες, λαϊκές βραδιές, προβολές ταινιών, θεατρικά δρώμενα, workshops, beach party, εκδρομές και πολλά άλλα.

Ακόμα θα υπάρχει διαμορφωμένος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και πλούσιο βιβλιοπωλείο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις με θεματικές: την προσφυγική κρίση, τον Ευρωσκεπτικισμό, την ακροδεξιά στην Ευρώπη, την δίκη της Χρυσής Αυγής, τον αγώνα για τα εργασιακά δικαιώματα, τον σκληρό αγώνα των καθαριστριών των λεωφορείων της Αθήνας, για το γυναικείο και το LGBT κίνημα, για τα σημαντικά κινήματα της εποχής μας (όπως ιδιωτικοποίηση του νερού, Σκουριές, ΒΙΟΜΕ) , για τα 100 χρόνια από την Ρώσικη Επανάσταση, για την ριζοσπαστική αριστερά στις ΗΠΑ του Τραμπ, το μεγαλειώδες κίνημα των μαθητών στην Ισπανία, για την μουσική και την τέχνη, το ποδόσφαιρο που θέλουμε και δεν έχουμε, το περιβάλλον και πολλά άλλα που θα διαμορφωθούν στην πορεία.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, σε δικούς μας λειτουργικούς χώρους, θα υπάρχει αυτοδιαχειριζόμενη κουζίνα για να μπορούν οι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν φτηνό και ποιοτικό φαγητό, καλύπτοντας παράλληλα όλα τα γαστρονομικά γούστα, με κρέας, ψάρι και χορτοφαγικά πιάτα. Ασφαλώς δεν μπορούν να λείψουν πλούσια πρωινά, σνακ, σαλάτες και βραδινά ψησίματα.

Καθημερινά θα λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αυτοδιαχειριζόμενο μπαρ που θα καλύψει όλες τις ανάγκες. Από καφέ και χυμό, μέχρι τσίπουρο, μπίρες και κοκτέιλ.

Το κόστος συμμετοχής θα είναι επίσης πολύ οικονομικό καθώς το κάμπινγκ βρίσκεται σε βολική θέση, περίπου στο μέσον της χώρας, με εύκολη πρόσβαση από κάθε περιοχή.

Για όσους και όσες δεν… αντέχουν την διαμονή σε σκηνή, υπάρχουν δωμάτια μέσα και γύρω από το κάμπινγκ σε πολύ φτηνές τιμές.

Για πληροφορίες, κρατήσεις και το τελικό πρόγραμμα δείτε:

www.campingyre.gr

www.antinazizone.gr

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2017/01/blog-post_...