Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 στις 14.30

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην έκτακτη συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

Καλούμε πληττόμενους πολίτες από τους πλειστηρασμούς, αγωνιστές και συλλογικότητες κατά των πλειστηριασμών στη διαμαρτυρία μας την Πέμπτη 21/9 ώρα 14.30 έξω από το Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα) όπου θα γίνει η έκτακτη συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων.


Διαμαρτυρόμεθα για τη μέχρι τώρα τακτική του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων που διεκδίκησε και ανέλαβε τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με τις ευλογίες της κυβέρνησης, των τραπεζών και των δανειστών.

Οι συμβολαιογράφοι, αντί να σταθούν σύμμαχοι της κοινωνίας που πλήττεται εδώ και επτά χρόνια από τη λαίλαπα των μνημονίων, αντί να προτάξουν την κοινωνική ευαισθησία τους απέναντι στις λαϊκές οικογένειες που χάνουν ό,τι τελευταίο τους απέμεινε, επέλεξαν να εκτελούν με ένα ΚΛΙΚ στον υπολογιστή τα χιλιάδες νοικοκυριά, τους μικροεπαγγελματίες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους.

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αττικής-Πειραιώς και Νήσων αντί να πρωτοστατήσει στην υφαρπαγή της λαϊκής περιουσίας, αντί να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων συμβολαιογραφικών συλλόγων που αρνούνται να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, στέκεται πρόθυμος υπηρέτης των τραπεζών, συνεπής εκτελεστής των νόμων του Κοντονή και της κυβέρνησης.

Ζητάμε από την πλειοψηφία του συμβολαιογραφικού κόσμου να σταθεί απέναντι στις επιλογές του προεδρίου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αττικής-Πειραιώς και Νήσων και να ταχθεί στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που χάνουν τα σπίτια τους, στο πλευρό των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών.

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα),

Πέμπτη 21/9 ώρα 14.30


Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς,
Όχι σε κάθε πλειστηριασμό λαϊκής περιουσίας


Δουλειά των συμβολαιογράφων δεν είναι να καταστρέφουν την κοινωνία.

πηγή : https://www.facebook.com/dikaex2/


Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη στις 3 μμ - Κάλεσμα για παρέμβαση στη συνέλευση των συμβολαιογράφων της Αττικής

O Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής (ΣΥΣΑ) καλεί την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη στις 3 μμ σε παρουσία στο ξενοδοχείο που γίνεται έκτακτη γενική συνέλευση του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθήνας-Πειραιά-Αιγαίου-Δωδεκανήσων, για το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Η συνέλευση γίνεται ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Στις αποφάσεις της πανελλαδικής συνέλευσης αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς στις 31/8, περιλαμβάνεται η πρόταση προς τις τοπικές συλλογικότητες, για "...την πίεση στους συμβολαιογραφικούς συλλόγους να καταλήξουν σε αποφάσεις μη συμμετοχής και καταγγελίας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών (όπως οι Σύλλογοι των Εφετείων Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Κομοτηνής)". Η στάση του συλλόγου Αθηνών κλπ, έτσι όπως εκφράζεται από τις διάφορες ανακοινώσεις και δελτία τύπου του προεδρείου του, είναι υπέρ της άμεσης εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Υπενθυμίζουμε και την άρνηση της ηγεσίας του συγκεκριμένου συλλόγου να δεχτεί συνάντηση με τον ΣΥΣΑ και σωματεία.

Μαζική παρουσία των συλλογικοτήτων στο χώρο της συνέλευσης συμβολαιογράφων θα ήταν σημαντική για τη συνέχιση του αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής κατοικίας - περιουσίας από την επίθεση υφαρπαγής που θα ξετυλιχτεί πιο έντονα μετά και τη λήξη των όποιων μέτρων προστασίας (31/12/2017). Για ενημέρωση, κοινοποιούμε σύνδεσμο με τη συνέντευξη του προέδρου του συλλόγου συμβολαιογράφων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς:

Ηλεκτρονικοι πλειστηριασμοί – Συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ.

18 Σεπτεμβρίου 2017Ηλεκτρονικοι πλειστηριασμοί - Συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ.Συνημμένα αρχεία: rouskas

Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής

πηγή : http://epitropi3den.blogspot.gr/2017/09/blog-…