Δημιουργία λογαριασμού για συλλογικότητες

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στη σελίδα:

https://www.kinimatorama.net/login

Στο κάτω μέρος της έχει την περιοχή "Για εγγραφή στο kinimatorama.net".

Στο πάνω μέρος της η περιοχή "Σύνδεση" είναι για την είσοδο στη σελίδα.

Παρακαλούμε τις συλλογικότητες να χρησιμοποιούν συλλογικά (και, κατά προτίμηση, κινηματικά) email στην εγγραφή, ώστε να υπάρχει η εμπιστοσύνη στο ποιος/α δημοσιεύει τι. Λογαριασμοί που δημιουργούνται με τη χρήση μη συλλογικών mail δε θα λαμβάνουν αυξημένα δικαιώματα.

Στους λογαριασμούς με συλλογικά email δίνεται η δυνατότητα άμεσων δημοσιεύσεων (χωρίς τη δική μας προέγκριση, δηλαδή), καθώς και (άμεσης) επεξεργασίας των καλεσμάτων τους, για τυχόν αλλαγές, ακυρώσεις, προσθήκες κλπ.

Λοιπές οδηγίες-πληροφορίες

Καλέσματα συνεχίζετε να ανεβάζετε από τη δημόσια φόρμα. Αυτό που αλλάζει είναι στην επεξεργασία, όπου η φόρμα είναι ποιο σύνθετη με περισσότερα πεδία. Επίσης, μια τεχνική λεπτομέρεια είναι η επισήμανση στον τίτλο λέξεων κλειδιών χρησιμοποιώντας _κάτω παύλες_.

π.χ. _Συλλογική_ κουζίνα

Για την καλύτερη λειτουργία του kinimatorama, μπορεί να επεξεργαστούμε και εμείς κάποιο κάλεσμά σας, για να διορθώσουμε την τοποθεσία, να προσθέσουμε χάρτη, να πάρει κάποια συγκεκριμένη θεματική, να γίνει περιγραφικότερος ο τίτλος (π.χ. το «Πάρτι» μπορεί να το κάνουμε «Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης φυλακισμένων αγωνιστών»), να μην επικαλύπτει ο τίτλος την τοποθεσία (σε περίπτωση μεγάλου τίτλου) κλπ. σεβόμενοι πάντα το λόγο της κάθε συλλογικότητας, χωρίς να αλλάζουμε την ουσία.

Επίσης, στα κεντρικά καλέσματα, όπως είναι οι πορείες, ενοποιούμε πολλά καλέσματα σε μια δημοσίευση, χρησιμοποιώντας την πρώτη που μπήκε. Αν τύχει και είναι δικό σας το πρώτο κάλεσμα σε κάποιο γεγονός, απλά ζητάμε προσοχή σε πιθανή επεξεργασία, για να μη χαθεί πληροφορία. Αυτός είναι δυστυχώς ένας τεχνικός περιορισμός του κώδικα.

Όσον αφορά τα tags στο πεδίο «θεματική», εκεί να περιγράφετε τη θεματική του καλέσματός σας (π.χ. σε πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες βάζουμε αλληλεγγύη, πρόσφυγες και όχι πορεία - η πορεία επιλέγεται στη στήλη "είδος" στα αριστερά). Σε περίπτωση πολλαπλών θεματικών, διαχωρίζετε τους όρους με κόμμα (π.χ. Συρία, πρόσφυγες). Προτιμάτε τους υφιστάμενους όρους, που εμφανίζονται ως προτάσεις κατά την πληκτρολόγηση (π.χ. για μια εκδήλωση για τη Ροζάβα, υπάρχει ήδη ο όρος Rojava - μην προσθέσετε τον όρο και στα Ελληνικά).

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα από μεριάς μας (αλλά όχι απ' τη δική σας) αυτόματων επαναλήψεων ενός καλέσματος. Οπότε στις περιπτώσεις π.χ. μιας κουζίνας που επαναλαμβάνεται κάθε βδομάδα, αρκεί να κάνετε μια ανάρτηση με ένα σχόλιο να το ανεβάσουμε εμείς σε εβδομαδιαία βάση. Κατόπιν, θα έχετε τη δυνατότητα τροποποίησης αυτών των επαναλήψεων σε περιπτώσεις ακύρωσης, αλλαγής ώρας κτλ.