Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19.00

Ενημερωτική συζήτηση για τη φετινή αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι

Κάλεσμα σε ανοιχτή ενημερωτική συνέλευση για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα

Tην Κυριακή 9 Σεπτέμβρη στις 19.00 στο κτίριο Γκίνη (Πολυτεχνείο-Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτά καλεσμένη ενημερωτική συζήτηση για την φετινή αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι από τις αυτοοργανωμένες συλλογικότητες της περιοχής για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα.

Ακολουθεί το κείμενο της αφίσας

τη δημοκρατία βαθιά κατάλαβέ τη…

…τον φασισμό δεν πολεμάει, τον εκτρέφει

Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη δεν πρόκειται να επιλύσουν ποτέ το ζήτημα του φασισμού γιατί είναι το ίδιο το κρατικό-καπιταλιστικό-πατριαρχικό σύστημα που γεννά κάθε είδους αυταρχισμό και διακρίσεις και χρησιμοποιεί τα φασιστικά του υποστυλώματα για τη θωράκισή του. Εξάλλου, ο θεσμικός αντιφασισμός και οι δίκες του μαζί με την περίφημη «θεωρία των άκρων» δεν είναι τίποτα άλλο από μέθοδοι κανονικοποίησης και εξευγενισμού της κυριαρχίας στα μάτια των υπηκόων.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΤΑ ΕΘΝΗ, ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΟΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΣΟ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΟΣΟ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ, ΙΕΡΑΡΧΙΑ, ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, ΜΙΣΟΓΥΝΙΚΟ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ "ΞΕΝΟ", "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ"Ή ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΟΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/9

ΣΤΙΣ 18:00, ΠΛ. ΛΑΟΥ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ & ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1590955/