Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21.00

Θερινή προβολή του ντοκιμαντέρ "The Antifascists" & συζήτηση

Έκτακτη προβολή αυτή την Κυριακή του Σουηδικού ερασιτεχνικού Ντοκιμαντέρ "The Antifascist" που κυκλοφόρησε ελεύθερα στο διαδίκτυο πριν 9 μήνες, εν όψη των αντιφασιστικών κινητοποιήσεων στις 18/9 για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την οπτική μαχητών αντιφασιστών και ακτιβιστών από Σουηδία και Ελλάδα την τελευταία δεκαετία. Θα ακολουθήσει κουβέντα μετά το τέλος της προβολής. Καμπούρογλου & Σαμαρά Κάτω Πατήσια. Είσοδος ελεύθερη.

1 άτομο, κείμενο
Ο χώρος θα είναι ανοικτός από τις 8.30 με μπίρες, φαγητό, σνακς, ανταλλακτικό παζάρι, κινηματικό βιβλιοπωλείο. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφισσες/ους μας που έχουν ανάγκη.
*Όσοι/ες ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με όποιο τρόπο στο στέκι αυτή τη σεζόν που ξεκίνησε, ελάτε λίγο νωρίτερα (ή στο τέλος διαφορετικά) να συζητήσουμε τις όποιες ιδέες/προτάσεις σας, λίγο πριν την 1η μας φετινή ανοιχτή συνέλευση για την συνδιαμόρφωση του εβδομαδιαίου προγράμματός μας καθώς και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη.

πηγή : https://www.facebook.com/events/3216124352572…
πηγή : email που λάβαμε στις 14 Σεπτέμβριος 16h