Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21.00

LIVE Sans Corps + The Zyklons

Το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη στο υπόγειο του Ίδρυμα 2.14 θα λάβει χώρα ένα λάιβ πραγματικα που θα θυμόμαστε για καιρό..Για πρώτη φορά οι Sans Corps με αυτοσχεδιαστικες διαθέσεις και απροσδιόριστες προθέσεις ,θα μας διαολοστείλουν και παρέα με τους The Zyklons θα χάσουμε και ό,τι στάλα μυαλού μας είχε απομείνει. Αφαίρεση,Πρόσθεση,Πολλαπλασιασμός,Διαίρεση. Στις 9 αρχίζει

SANS CORPS:

Ολιγομελές Αθηναϊκό σχήμα αυτοσχεδιαστικού ήχου και στίχου. Κρουστά, κιθάρες, παραμορφωτές, πνευστά, μπάσσο, φωνές (έναρθρες & άναρθρες).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Απουσία κάθε προσυνεννόησης. Ακουστική εγρήγορση. Δομές που προκύπτουν για να κακοποιηθούν. Απότομες ηχοτοπικές μεταπτώσεις. Δημιουργία↔καταστροφή, ένταση↔απελευθέρωση, βία↔ηρεμία, θόρυβος↔σιωπές, cloud nine↔six feet under.

SANS CORPS: Τελετουργία του άπιστου. Μια αμυδρή αίσθηση ελευθερίας.

SANS CORPS: Η βρύση που στάζει αργά και βασανιστικά. Ο σωλήνας που σπάει και πλημμυρίζει το σπίτι.

THE ZYKLONS:

Οι Zyklons είναι ένα ντούο ελεύθερου μουσικού αυτοσχεδιασμού που συγκροτήθηκε πριν από δύο χρόνια στην Αθήνα από τον Αλέξανδρο Μάγκο (πλήκτρα, φωνή, πετάλια, μικρο-όργανα) και τον Περσέα Ρίζο (άλτο/τενόρο σαξόφωνο). Έχουν στο ενεργητικό τους δύο κυκλοφορίες από ζωντανά ηχογραφημένο υλικό.

πηγή : https://el-gr.facebook.com/events/22110404556…