Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20.00

Συνέλευση Ταξίδι χωρίς χάρτη

Συνέλευση του Στεκιού και.. "παλιά-νέα"

Ανακοίνωση περί συνέλευσης του στεκιού..

Έχουμε αρχίσει και ξανααυτοοργανονώμαστε. Μετράμε ήδη τις δύο πρώτες μας συναντήσεις. Κάθε χρόνο το πρόγραμμα, οι προτάσεις και οτιδήποτε έχουμε ανάγκη να πραγματοποιήσουμε συνδιαμορφώνεται με βάση την συνέλευσή μας. Εκεί βρίσκουμε τον κοινό χώρο και χρόνο να συζητήσουμε τις ανάγκες, τους προβληματισμούς, τις ιδέες και τα διαδικαστικά προκειμένου να κρατηθεί σε λειτουργία αυτό το στέκι και όλα όσα γίνονται σε αυτό.

Καλοδεχούμενοι λοιπόν όσοι θα ήθελαν να μας γνωρίσουν, να προτείνουν ή απλά να δουν τον τρόπο λειτουργίας και στήριξης αυτού του χώρου. Τίποτα δεν είναι στατικό, οι άνθρωποι και οι πρωτοβουλίες τους είναι ο παρανομαστής για οτιδήποτε συμβαίνει και πάντα θα υπάρχει ανάγκη να νέα άτομα και ιδέες.

Επόμενες συνελεύσεις… Τις Τετάρτες 26/9/18 και 3/10/18 και ώρες 20:00-22:00.

Για τα "παλιά-νέα" …

Στην αρχή του μήνα σας είχαμε ενημερώσει για ένα έκτακτο Live με παραδοσιακές μουσικές από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Με μεγάλη μας χαρά πραγματοποιήθηκε. Περάσαμε υπέροχα χάρη στην όμορφη διάθεση και τον ανέλπιστα πολύ κόσμο (σχετικά και με το διάστημα που ανακοινώθηκε). Ακούγαμε συνεχώς όμορφα λόγια για τις μουσικές που ακούστηκαν και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους Tourlou για την πρότασή τους. Εις το επανιδήν..

πηγή : https://taxidixwrisxarti.espivblogs.net/synel…