Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκεντρωση-πορεια για τον Ζακ

Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία - Μπάτσοι και Νοικοκυραίοι κάνανε Δολοφονία

Την Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη άρχισε να διαδίδεται μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ, ότι πραγματοποιήθηκε απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο - ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας κοντά στην πλατεία Ομονοίας. Ο φερόμενος ως δράστης της οποίας λιντσαρίστηκε από πλήθος περαστικών οι οποίοι με την ψυχολογία του όχλου συνετέλεσαν στο να χάσει τη ζωή του.

Η «στάση» αυτή της ελληνικής κοινωνίας δεν μας κάνει εντύπωση, αφού δεν είναι λίγα τα παραδείγματα στα οποία είτε σιώπησε και αποτέλεσε συνένοχο, είτε η θέση της βασίζεται σε μια θεωρία του «ναι μεν, αλλά».

Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και σκότωσε τον Γρηγορόπουλο.
Τον Φύσσα τον σκότωσαν για το ποδόσφαιρο. Τον Λουκμάν τον σκότωσαν γιατί τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατο. Ο Θανάσης σκοτώθηκε γιατί έπεσε από το λεωφορείο για να αποφύγει τον ελεγκτή. Ο κύπριος φοιτητής έπεσε πάνω στη ζαρντινιέρα. Ο κλέφτης του κοσμηματοπωλείου τραυματίστηκε από σπασμένα γυαλιά. Και το πλήθος που λυντσάρει τόσο εύκολα τον φτωχό, αφήνει και ζούνε δίπλα του καθάρματα της Energa, του Βατοπεδίου, της Siemens, δουλέμποροι, λαθρέμποροι, μαφιόζοι. Πάντα τον φτωχό. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ελληνικού φασισμού. Ούτε Μιχαλολιάκοι, ούτε Κασιδιάρηδες, ούτε Άδωνις, Πλεύρης και Βορίδης. Αυτός, ο νοικοκυραίος μέσος πατριώτης μαγαζάτορας/αφεντικό και "καμία φορά" και δολοφόνος.

Κάθε «ναι μεν αλλά…» στρώνει το χαλί σε δολοφονίες. Ανάμεσα σε διάφορους άλλους είναι πλέον και ο Ζακ, ένας από εκείνους στους οποίους οφείλουμε να τσακίσουμε το «ναι μεν αλλά…», σε κάθε πτυχή του κοινωνικού διαλόγου.

Φιλήσυχοι πολίτες, μπάτσοι και ναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

Ελλάς ελλήνων αστυνομικών: ρουφιάνων, δολοφόνων και βασανιστών.

Φονιάδες των φτωχών νοικοκυραίοι, φαντάζεστε ωραίοι πνιγμένοι μες στα χρέη.

Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές , εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 18:00 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΟΛΟΣ

ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

πηγή : email που λάβαμε στις 25 Σεπτέμβριος 11h


Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία! Μπάτσοι και νοικοκυραίοι κάναν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! Πορεία Παρασκευή 28.9, 18.

zackieεohτρου

πηγή : https://lesxivolou.wordpress.com/2018/09/27/σ…