Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στις 20.00

Κινήματα ενάντια στο μύθο της Ανάπτυξης: Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία

Εκδήλωση - Συζήτηση της "Ex Portu" Αντιεξουσιαστική Κίνηση Πειραιά στον ΕΚΧ Φαβέλα (Ναυάρχου Βότση 11, Μικρολίμανο) με θέμα "Κινήματα ενάντια στο μύθο της Ανάπτυξης: Αγώνας για τη Γη και την Ελευθερία", Παρασκευή 12/10 στις 20:00.

Σύντροφοι και φίλοι από επαρχία έρχονται στον Πειραιά για να συζητήσουμε την έμπρακτη αντίσταση στη φυσική επέμβαση. Τοπικές κοινωνίες που εναντιώνονται σε Κράτος και Κεφάλαιο. Κοινωνική, συλλογική και βίαιη αντίσταση στις επιταγές του κυρίαρχου και τη φυσική λεηλασία.

Με ομιλητές από την Ανοιχτή Συνέλευση για τις εξορύξεις πετρελαίου στην Ήπειρο και από την Ανεξάρτητη Πηλειορίτικη Ομάδα Δράσης (ΑΠΟΔΡΑΣΗ) Σταγιατών, ομάδα που αντιστέκεται δεκαετίες στο ξεπούλημα και στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Μαγνησία, ερχόμενη σε ευθεία αντιπαράθεση με τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις και τις μαφιόζικες πρακτικές του Μπέου.

Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε και να χτίσουμε ουσιαστικές σχέσεις αλληλεγγύης με άλλα κινήματα που παλεύουν ενάντια στην ανάπτυξη και στις επιταγές Κράτους και Κεφαλαίου.

κείμενο

πηγή : https://el-gr.facebook.com/freesocialcenterfa…