Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 9.30 πμ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απλήρωτους εργαζόμενους του «Επενδυτήςlive.gr»

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ

Γνωστός στον κλάδο των media μιας και ανοιγοκλείνει εταιρείες πάνω από 2 δεκαετίες ενώ είναι και καταδικασμένος για χρέη εκατομμυρίων στο δημόσιο. Εκατοντάδες εργαζόμενοι/ες που έτυχαν να δουλέψουν στις εταιρίες του τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαν στο δρόμο απλήρωτοι/ες. Σήμερα βλέποντας (και αυτός) την κρίση σαν ευκαιρία, εξελίσσει τη συνηθισμένη του συνταγή επιχειρώντας πλέον με σχεδόν μηδενικό κόστος. Συγκεκριμένα οι τελευταίες του μπίζνες "επενδυτήςlive.gr" και "olibion.com" είναι καθολικά στημένες με ανασφάλιστους, κακοπληρωμένους αλλά κυρίως απλήρωτους εργαζόμενους που ανακυκλώνονται ανά μήνα. Με δηλωμένα επώνυμα, έδρες και επωνυμίες ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΔΗΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όμως κάποιοι/ες εργαζόμενοι/ες του (για άλλη μια φορά) δε μασάνε και ορθώνουν ανάστημα διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Δημοσιοποιούν τις πρακτικές του, τον καταγγέλλουν στην επιθεώρηση εργασίας και πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στην εταιρεία του. (ενώ ο ίδιος μέσα σε όλα αυτά εξαφανίστηκε και κατέβασε την ιστοσελίδα της εταιρείας). Είμαστε μαζί τους! Να βάλουμε τέλος στο καθεστώς της απλήρωτης - αδήλωτης εργασίας. Κόντρα στον πατερναλισμό των κυβερνώντων και των αφεντικών να προασπίσουμε, με τις δικές μας δυνάμεις, τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και αναγνώριση της ανασφάλιστης εργασίας των εργαζομένων!

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην επιθεώρηση εργασίας:

Τετάρτη 17/10, 9:30πμ, Πατησίων 37 & Στουρνάρη

Νομάδες | Εργατικη συνέλευση στα Βορειοανατολικά

nomades.espivblogs.net

πηγή : https://nomades.espivblogs.net/2018/10/11/dip…