Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018 στις 18.30

Ενημέρωση και στήριξη της απεργίας της 1ης Νοέμβρη

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής για την Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018 έχουμε κηρύξει απεργία στον κλάδο του βιβλίου και στα πολυκαταστήματα public του Νομού Αττικής στο πλαίσιο του διαχρονικού αγώνα μας για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας σύμφωνες με τις ανάγκες μας.

Μάλιστα, την ημέρα της κλαδικής μας απεργίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί απεργία και σε κάποιους ακόμα εργασιακούς κλάδους και χώρους δουλειάς. Πρόκειται για μια προσπάθεια εργατικών σωματείων του ιδιωτικού τομέα για οργάνωση μιας διακλαδικής απεργίας από τα κάτω. [βλ. σχετική ενημέρωση εδώ: https://bookworker.wordpress.com/2018/09/26/n… ]

Ως Σύλλογος απευθύνουμε κάλεσμα σε εργατικά σωματεία, σε συλλογικότητες εργαζομένων και ανέργων, σε συλλογικά εγχειρήματα αγώνα σε γειτονιές, σε όλες τις δυνάμεις του ταξικού και κοινωνικού κινήματος την Πέμπτη 18 Οκτώβρη, στις 6.30μμ ακριβώς, στα γραφεία μας. Στη συνάντησή μας αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε για το περιεχόμενο της απεργίας αυτής, για τις κινήσεις που οργανώνουμε τόσο για την προπαγάνδισή της, όσο και για την ημέρα της απεργίας. Επίσης, μέσα από τη συνάντησή μας αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και για τη δυνατότητα-επιλογή αλληλέγγυων σωματείων και συλλογικοτήτων να στηρίξουν έμπρακτα την απεργία μας αυτή.

Να γίνουμε όλοι και όλες μέρος του αγώνα για ΣΣΕ σύμφωνες με τις ανάγκες μας, καθώς και του συνολικού και κοινού αγώνα μας για την προάσπιση των εργατικών συμφερόντων και δικαιωμάτων, της ζωής και της αξιοπρέπειάς μας.

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής
Λόντου 6, Εξάρχεια - Αθήνα | 210-3820537 & 6980182255 | sylyexp_vivlioexu@yahoo.exgr | bookworker.wordpress.com

Απεργιακό δελτίο ΣΥΒΧΨΑ * Οκτώβρης 2018 | Ανακοινώσεις και σημειώσεις για την Απεργία της 1ης Νοέμβρη

Οι απεργιακές αφίσες του Συλλόγου μας

πηγή : https://bookworker.wordpress.com/2018/10/13/k…