Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στις 19.30

Συζήτηση: Κοινωνικός Κανιβαλισμός στην Κοινωνία της Κρίσης

Mε αφορμή την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και την κλιμάκωση βίαιων ρατσιστικών, σεξιστικών, ομοφοβικών επιθέσεων -οργανωμένων ή μη-, «μπούλινγκ» κάθε μορφής αλλά και την έντονη προβολή τους από τα ΜΜΕ, θεωρούμε ότι ο κοινωνικός κανιβαλισμός είναι ένα φαινόμενο που παίρνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις.

Αρνούμαστε να το αποδεχτούμε ως κανονικότητα και γι΄αυτό το λόγο θέλουμε να εξετάσουμε τα αίτια και τις συνέπειες του, πως καλλιεργείται από το σύστημα και πως θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε.

Στην κατεύθυνση αυτή σας καλούμε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30 στο στέκι «π» να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια του κοινωνικού κανιβαλισμού και να συζητήσουμε τις ανησυχίες μας

Εισήγηση θα γίνει από μέλος του στεκιού και ομιλήτρια θα είναι μέλος της φεμινιστικής συλλογικότητας "Κιουρί@" χωρίς να αποκλείεται η προσθήκη κι άλλου/ης ομιλητή/ομιλήτριας.

O χώρος μας θα είναι ανοικτός από τις 7 με κινηματικό βιβλιοπωλείο, ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι ρούχων. Ευπρόσδεκτη πάντα κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για συντρόφους/γνωστούς μας που έχουν πρόβλημα σίτισης.

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2018/10/blog-post_…