Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στις 20.30

2 καλέσματα : 1 2

Ρεμπέτικο αφιέρωμα & συλλογική κουζίνα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ το Σάββατο 27 Οκτώβρη και ώρα 5 απογευματινή θα ξεκινήσουν αγάλι-αγάλι ψησίματα και τα τοιαύτα στον παλιακό ξυλόφουρνο της καταλήψεως από ψήστες πεπειραμένους και όχι μόνον. Μετά την δύσιν του ηλίου και κούτσα-κούτσα θα αρχινήσει ρεμπέτικο αφιέρωμα στο κουτούκι της καταλήψεως. Ελάτε να γίνουμε μια παρέα και να αφουγκραστούμε μπαγλαμομπούζουκα και πενιές μαγκιώρες, Οραματιζόμενοι μιαν κενωνία χωρίς μπαμπεσιές, σημαίες και σύνορα. Αμφισβητώντας κάθε είδους μπασκίνες θα πιάσουμε τα γιοφύρια της ανατρεπτικής εκφράσεως για να το κάψουμε! Ώπα, τη σακουλευτήκατε;

Σάββατο, 27 Οκτώβρη, μετά τις 17:00

Ρεμπέτικο αφιέρωμα & συλλογική κουζίνα

κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/76983/


Ενημέρωση για την δανειστική βιβλιοθήκη και την ομάδα βιβλιοθήκης

Καθώς το καλοκαίρι μας συμπαρασύρει στην ξέξασπρη νωχέλειά του, οι συναντήσεις που γίνονται κάθε 1η και 3η Δευτέρα του μήνα στην κατάληψη Apertus από την Ομάδα Βιβλιοθήκης διακόπτονται και θα αναπρογραμματιστούν στην ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτέμβρη και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Η λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης και του κινηματικού αρχείου συνεχίζεται τις μέρες και τις ώρες που είναι ανοιχτή η κατάληψη (Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο μετά τις 20:30).

Ευχαριστούμε τους συγγραφείς, τους εκδοτικούς οίκους/εκδοτικά εγχειρήματα, συντρόφους-ισσες, φίλους-ες που με προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για βιβλιοπαρουσίασεις, βιβλία και έντυπο υλικό, καθώς και σε όσους-ες συμπορευτήκαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα.

πηγή : http://apertus.squat.gr/archives/4603