Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στις 21.00

Προβολή: Foucault vs Chomsky - Debate on Human Nature

Συμμετέχοντας στο εγχείρημα αυτοδιαχείρισης του Μικρόπολις, η Σφίγγα, ως ομάδα που λειτουργεί εντός αυτού του κοινωνικού χώρου, αναλαμβάνει τη λειτουργία του καφέ-μπαρ κάθε Πέμπτη 7 το απόγευμα με 1 το βράδυ (μην μας έρθετε αξημέρωτα γιατί δεν θα μας βρείτε). Στόχος μας δεν είναι απλά να διεκπεραιώσουμε μια βάρδια, αλλά να πλαισιώσουμε την παρουσία μας σε αυτόν το χώρο με ερεθίσματα, ιδέες και συζητήσεις που μας ξυπνάνε και μας δίνουν λόγο και όρεξη να συνεχίσουμε όσα κάνουμε και όπως τα κάνουμε.

Κάθε Πέμπτη λοιπόν (στο μέτρο του δυνατού) θα προβάλλουμε μικρά και μεγάλα ντοκιμαντέρ, ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους σε θεματικές που κάνουν κλικ σε μας και ελπίζουμε και σε άλλες. Σας περιμένουμε.

Αυτη την Πέμπτη 1 Νοέμβρη, θα προβάλλουμε μια συζήτηση μεταξύ Michel Foucault και Noam Chomsky, σχετικά με την ανθρώπινη φύση.

*Δυστυχώς, το βίντεο δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους, οπότε θα αρκεστούμε στους αγγλικούς. Για όσους/όσες ενδιαφέρονται, έχει μεταφραστεί στα ελληνικά η απομαγνητοφώνηση της συζήτησης αυτής, οπότε ρίξτε μια ματιά πριν έρθετε ;)

https://historiasmarginales.files.wordpress.c…

πηγή : https://www.facebook.com/events/1821712260189…
πηγή : email που λάβαμε στις 26 Οκτώβριος 20h