Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 20.00

Τα στρατόπεδα της "φιλόξενης" Ελλάδας είναι οι πολεμικές μηχανές των μετόπισθεν

ANTIFA EVENTS | ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

>Τετάρτη 7/11, 20:00: Προβολή ταινίας "Το φιλί της γυναίκας αράχνης"

Μια φυλακή στην Λατινική Αμερική -σε άγριους καιρούς. Ένα κελί με δύο εντελώς διαφορετικούς τύπους κρατούμενου. Δυο ιστορίες μιας άλλης εποχής. Μιας εποχής, που όμως είναι τραγικά επίκαιρη.

>Τετάρτη 14/11, 20:00: Προβολή ντοκυμαντέρ "Acta Non Verba"

Ένα κινηματικό ντοκυμαντέρ (του 2014) από αντιφασίστες ανά την Ευρώπη. Ένα ντοκυμαντέρ για το πώς χτίζουν τις δικές τους θέσεις μάχης, αντλώντας από την πολιτική/κοινωνική πραγματικότητα των τόπων τους.

>Τετάρτη 21/11, 20:00: Εκδήλωση / Συζήτηση

Τα στρατόπεδα της "φιλόξενης" Ελλάδας είναι οι πολεμικές μηχανές των μετόπισθεν -εναντίον των μεταναστών και των μεταναστριών.

Οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών στα στρατόπεδα μεταναστ(ρι)ών δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία:

οι ζωές τους μέσα στα κολαστήρια είναι έτσι σχεδιασμένες, ώστε να είναι εντελώς αβίωτες. Είναι έτσι σχεδιασμένες, ώστε να αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα των πολέμων που τους/τις σκοτώνουν στην ευρύτερη περιοχή της λεκάνης της Μεσογείου.

>>Το Antifascist Action στεγάζεται στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Περιστερίου (Καρυάτιδος 166, πλατεία Δέγλερη, Περιστέρι).>>Κάθε Τετάρτη στο χώρο του στεκιού από τις 20:30 έως τις 23.00 πραγματοποιούνται antifa events (πχ. ανοιχτή συζήτηση, workshop, προβολή, κ.α. ). Σε περίπτωση που δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο event τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί κανονικά το antifa καφενείο όπου σας καλούμε για χαλαρή κουβέντα και για να γνωριστούμε. Tυχόν εξαιρέσεις θα ανακοινώνονται ηλεκτρονικά. Επιπλέον, στο χώρο του στεκιού λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και διατίθονται κινηματικά έντυπα, εκδόσεις αλλά και αυτοκόλλητα.

πηγή : http://www.antifalive.gr/2018/11/antifa-event…