Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 21.00

Προβολή ντοκιμαντέρ: Μόνος σου θα πας πιο γρήγορα, μαζί θα πάμε πιο μακριά

Δέκα χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από σφαίρα της Ελληνικής Αστυνομίας

Δέκα χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

από σφαίρα της Ελληνικής Αστυνομίας

Δέκα χρόνια κλείνουν από την 6η Δεκέμβρη του 2008, τότε που η κοινωνία της ευμάρειας έφτασε στην πλήρη αποκαθήλωσή της με τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον μπάτσο Κορκονέα και τον συνεργάτη του Σαραλιώτη.

Δέκα χρόνια κατά τα οποία η αστυνομία, ως κατασταλτικός θεσμός του κράτους και προστάτης των αφεντικών, δεν έκρυψε ποτέ ποιους εχθρεύεται και με ποιους συμπράττει.

Από τα πογκρόμ μεταναστών σε αστικά κέντρα και επαρχία, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων, τα στημένα κατηγορητήρια και τους βασανισμούς συλληφθέντων σε αντιφασιστικές κινητοποιήσεις και πορείες, τις εφόδους σε σπίτια αγωνιστών, τις από κοινού επιθέσεις με νεοναζί στο αντιφασιστικό κίνημα, τις εκκενώσεις καταλήψεων, την πλήρη ανοχή και συγκάλυψη της δολοφονίας του αντιφασίστα Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, έως την πιο πρόσφατη απροκάλυπτη συνεργασία με δήμιους φασίζοντες νοικοκυραίους της διπλανής πόρτας στο λιντσάρισμα μέχρι θανάτου του ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας Ζακ Κωστόπουλου στην Ομόνοια. Την κατασταλτική μανία στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Π. Φύσσα στο Αγρίνιο με τις δεκάδες προσαγωγές και εκδικητικές συλλήψεις, την αναίτια επίθεση και τον τραυματισμό συντρόφων σε μπλοκ της πορείας στη φετινή επέτειο της 17 Νοέμβρη έξω από το μετρό Αμπελοκήπων, τις «Αύρες» έξω από το Πολυτεχνείο και τόσες ακόμα περιπτώσεις κτηνωδιών πάνω στον κόσμο του αγώνα.

Οι «προστάτες του πολίτη», οι μέθοδοι της καταστολής και το βαθύ κράτος δεν άλλαξαν ποτέ ούτε πρόκειται να αλλάξουν για τους αποκλίνοντες της υπαγορευμένης κανονικότητας. Με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να αναπαράγουν κάθε φορά το αφήγημα της «εκπυρσοκρότησης», της «διαφωνίας πάνω στο ποδόσφαιρο», της απειλής της περιουσίας από «επίδοξους ληστές» και το βαρέλι της μιντιακής ασυδοσίας δεν έχει πάτο.

Εξέγερση και αγώνας για κοινωνική επανάσταση. Κανένας Δεκέμβρης δεν τέλειωσε ποτέ.

ΜΠΑΤΣΟΙ -TV-ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 9 ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙ

Κατάληψη Apertus

πηγή : https://apertus.squat.gr/archives/4715