Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στις 16.00

Θέατρο της Επινόησης

Πάνω στις αρχές του Θεάτρου της Επινόησης, η ομάδα δημιουργεί από το μηδέν το δικό της παραστασιακό «κείμενο» πάνω σ' ένα προτεινόμενο θέμα ή ερέθισμα, με εργαλεία το παιχνίδι, την αυθόρμητη σωματική έκφραση, το μοίρασμα ιδεών και τον αυτοσχεδιασμό. Το εργαστήρι απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν πάνω στη γέφυρα που ενώνει το Εγώ με το Εσύ, με τον τρόπο που μας προσφέρει το θέατρο.
Δεν χρειάζεται θεατρική εμπειρία. Για την άνετη παρακολούθηση του εργαστηρίου προτείνεται χαλαρός ρουχισμός (φόρμες κ.λ.π.), και αθλητικά παπούτσια ή χοντρές κάλτσες).

Είναι καλό να γίνει κράτηση στο 6978191239 γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, μέχρι 15 άτομα μέγιστο.
Συντονίστρια: Ντιάνα Ζαχαροπούλου, Θεατρολόγος.

Θεματική για έμπνευση «into the MEMORY's forest…»

Προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα για την κουζίνα αλληλεγγύης της Room39.

[eng]
According to devised theatre practice a group of people is working together to create a theatre performative script from scratch on particular topic or stimulus through playing, spontaneous physical expression, collaboration, improvisation.
The workshop is suitable for anyone interested in collaborative performance making through interaction between 'I' and 'YOU'. No prior experience required. Please wear comfortable clothes and shoes.

It' s advisable to make reservation 6978191239 because the number of participants must be 15 maximum.
Facilitator: Diana Zaharopoulou • Drama teacher.

Inspiration: "Into the MEMORY forest…"

Free donation to participate food supplies for the solidarity kitchen of Room39.

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Δεκέμβριος 13h