Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 στις 9.00 πμ

5η δίκη Επαναστατικού Αγώνα

Συνεχίζεται αύριο 15/1/2019 η 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα για την απόπειρα απόδρασης.

Συνεχίζεται αύριο Τρίτη 15 Γενάρη στις 9:00 π.μ, στο δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού η 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα για την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και άλλων κρατουμένων που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα με ελικόπτερο στις 21/2/2016. Αφορά επίσης 2 υποθέσεις ληστειών τραπεζών, κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Επόμενη δικάσιμος στις 29 Ιανουαρίου και όχι όπως γράφτηκε εκ παραδρομής στις 18/1 .

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1594809/


Τρίτη 15/1 η δίκη για την απόπειρα απόδρασης πολιτικών κρατουμένων με ελικόπτερο καθώς και απαλλοτριώσεις τραπεζών

post image

Συνεχίζεται η δίκη για την απόπειρα απόδρασης πολιτικών κρατουμένων με ελικόπτερο καθώς και απαλλοτριώσεις τραπεζών.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου , στις 9.30 π.μ. στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίζεται η δίκη για την απόπειρα απόδρασης πολιτικών κρατούμενων από τις φυλακές Κορυδαλλού που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα μέλος του Επαναστατικού Αγώνα με ελικόπτερο. Εκτός της συντρόφισσας κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση (ηθική αυτουργία) είναι ο Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα και τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς Όλγα Οικονομίδου, Γιώργος Πολύδωρος, Γεράσιμος Τσάκαλος και Χρήστος Τσάκαλος. Στην ίδια δίκη εκδικάζονται οι απαλλοτριώσεις τραπεζών στο νοσοκομείο Σωτηρία και στη Μαλεσίνα καθώς και η κατοχή όπλων και εκρηκτικών. Επίσης κατηγορούμενοι είναι η αναρχικιά Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου καθώς και ο Γιώργος Χαραλαμπίδης με κατηγορίες που εμπίπτουν στην αντιτρομοκρατική νομοθεσία.

Η αλληλεγγύη στους φυλακισμένους και στους διωκόμενους συντρόφους/ισσες είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την επανάσταση, για μια κοινωνία ισότητας και ελευθερίας, για την αναρχία.

ΕΝΤΟΣ - ΕΚΤΟΣ ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1594801/