Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 στις 13.30

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν - Εκδηλώσεις Μνήμης

LUQMAN

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν ξεχνάμε τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν - Εκδηλώσεις Μνήμης

Εκδηλώσεις μνήμης και συνέντευξη Τύπου για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, οργανώνουν η ΚΕΕΡΦΑ, η Πακιστανική κοινότητα και ο συνδυασμός "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας", με την συμμετοχή του πατέρα του Χαντίμ Χουσείν.

Την Πέμπτη 17/1 κλείνουν έξι χρόνια από τη στυγερή, ρατσιστική δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν. Όσοι αρνούνται να ξεχάσουν θα τιμήσουν την μνήμη του Σαχζάτ, στις 13:30, στα Πετράλωνα, και στην οδό Τριών Ιεραρχών 60, όπου και τον δολοφόνησαν οι χρυσαυγίτες.
Παρών θα είναι και θα συμμετέχει και ο πατέρας του Σαχζάτ, Χαντίμ Χουσεϊν, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα και έχει ήδη καταθέσει ως μάρτυρας στην εκδίκαση της έφεσης κατά των δολοφόνων του παιδιού του, Λιακόπουλου και Στεργιόπουλου.
Μετά την τελετή μνήμης, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου ο ίδιος ο Χαντίμ Χουσείν, όπως και ο πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος "η Ενότητα" Τζαβέντ Ασλάμ, ο συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ και επικεφαλής του συνδυασμού "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας" Πέτρος Κωνσταντίνου και ο δικηγόρος της οικογένειας του Λουκμάν, Δημήτρης Ζώτος.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης, οι ίδιοι φορείς οργανώνουν την Παρασκευή 18/1 στις 5μμ, αντιφασιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Μερκούρη και πορεία στο τόπο της δολοφονίας. Η οικογένεια του Σαχζάτ καλεί όλους να συμμετάσχουν.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/25…