Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στις 20.00

Επόμενη συνέλευση αλληλεγγύης στον Σπ. Χριστοδούλου

Τη Δευτέρα 11/2/2019, καλούμε σε συνέχιση της Συνέλευσης αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου, στο Πολυτεχνείο (κτήριο Γκίνη), στις 8μμ (μετά τη λήξη της μοτοπορείας που έχει καλεστεί στην πλατεία Εξαρχείων, στις 6μμ).

Στην συνέλευση θα συζητηθούν δράσεις αλληλεγγύης για τον απεργό. Η απεργία πείνας αποτελεί για τον κοινωνικό κρατούμενο Σπ. Χριστοδούλου μια συγκρουσιακή στιγμή με το πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο μέσα σε μια ευρύτερη διαδρομή ανυποταξίας που συνεχίζει να πορεύεται. Διεκδικεί τα αυτονόητα: την εφαρμογή των νόμων που το ίδιο το σύστημα θεσπίζει. Εφαρμογή που θα του επιτρέψει, μέσω της συγχώνευσης ποινών, τη συντόμευση της αποφυλάκισής του, σε αντίθεση με την μεθοδευμένη προσπάθεια που επιχειρείται από τους διώκτες του για την παραδειγματική εξόντωσή του στα κάτεργα του "σωφρονισμού".

"Σήμερα στις 14/1/19 και ώρα 10:00π.μ. ξεκίνησα την απεργία πείνας που είχα προαναγγείλει ότι θα προβώ και σας υπόσχομαι ότι θα το φτάσω μέχρι τέλους, και όποιο και αν είναι το κόστος για την υγεία μου δεν μου καίγεται καρφί. Άλλωστε όλοι οι πραγματικοί αγώνες κερδίζονται με θυσίες. Θέλω να ξέρετε όλες και όλοι ότι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θα μάχομαι πάντα για ένα ονειρεμένο αύριο, με γνώμονα το δίκαιο αψηφώντας το οποιαδήποτε κόστος. Άλλωστε η ζωή με τον θάνατο έχουν ένα κοινό σημείο με όλους μας, το πραγματικό, αληθινό και τίμιο αγώνα." - Απόσπασμα από κείμενο του Σπύρου Χριστοδούλου

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργού πείνας Σπύρου Χριστοδούλου

Σπύρο γερά ως τη λευτεριά

Επίσης:

- Μοτοπορεία αλληλεγγύης στον Σπ. Χριστοδούλου: Δευτέρα 11/2, πλατεία Εξαρχείων, 18.00

- Πανελλαδική μέρα δράσεων αλληλεγγύης για τον Σπ. Χριστοδούλου: Παρασκευή 15/2

- Πορεία αλληλεγγύης στον Σπ. Χριστοδούλου: Παρασκευή 15/2, Προπύλαια, 18.00 (αφίσα και κείμενο θα ανέβουν σύντομα)

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Σπύρο Χριστοδούλου

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/78244/